Vica Blochina, imagine demnă de filmele pentru adulți alături de un artist celebru. Cum s-au fotografiat cei doi

+3 click pentru
galerie

Vica Blochina, imagine demnă de filmele pentru adulți alături de un tânăr artist. Cum s-au fotografiat cei doi © instagram

Vica Blochina este una dintre cele mai râvnite dive de la noi, iar asta nu o spunem noi, ci toți admiratorii care îi comenteză zilnic la fotografiile de pe contul său de socializare. Chiar dacă a trecut de mult de vârsta de 40 de ani, vedeta are grijă să fie mereu în compania bărbaților mult mai tineri decât ea.

Vica Blochina reușește să impresioneze de fiecare dată cu fotografiile pline de senzualitate și feminitate postate pe contul său de socializare. Chiar dacă a ajuns la 44 de ani, vedeta nu își arată vârsta, ci din contră, parcă întinerește pe zi ce trece.

Ieri, diva a postat pe contul său de socializare o fotografie ce a atras imediat atenția fanilor. Chiar dacă bărbații îi dau roată de fiecare dată, aceasta a făcut mare alegerea. S-a pozat într-un cadru romantic, și totodată demn de filmele pentru adulți, alături de un tânar celebru de la noi, nimeni altul decât Dima Trofim. Tânărul cu siguranță nu a spus nu la o astfel de propunere, mai ales că nici fetele nu stau degeaba atunci când acesta își face prezența printre mulțime. 

Tânărul reușește să atragă atenția de fiecare dată, mai ales prin stilul propriu și abilitatea de bun afacerist, dar și prin fizicul de invidiat. În fiecare zi merge la sală pentru a se întreține în formă pentru numeroasele domnișoare cărora le atrage privirile și care și-ar dori să treacă prin patul burlacului. Ei bine, una dintre femeile căruia Dima i-a făcut loc în patul său este Vica. Îmbracați doar cu un halat alb de baie, cei doi au zâmbit frumos la obiectivul aparatului de fotografiat, deoarece întreaga zi au făcut o ședintă foto pentru un proiect la care colaborează împreună.  

Vica Blochina nu este singura pe divă care l-a ales pe Dima pentru a petrecele câteva clipe în patul buclucaș pentru ședința foto. Oana Roman, Emily Burghelea sau Natalia Mateuț au fost frumoasele din showbiz care au reușit împreună să-l facă pe tânărul burlac să se simtă ca un adevărat crai. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro