Vica Blochina, despre motivul pentru care nu-și găsește un iubit. Blonda a vorbit despre căsătoria cu Victor Pițurcă

+3 click pentru
galerie

Vica Blochina, despre motivul pentru care nu-și găsește un iubit. Blonda a vorbit despre căsătoria cu Victor Pițurcă © Instagram

Vica Blochina este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Blondina a trecut prin foarte multe momente grele, a avut multe decepții în amor, iar acum se poate considera o femeie împlinită, chiar dacă nu are un bărbat care să îi încălzească așternuturile în fiecare seară. 

Vica Blonchina are momente în care se simte singură, însă este fericită cu familia pe care o are acum, formată din băiatul ei, Edan, un cățel și o pisică. Blondina a avut o relație de ani de zile cu Victor Pițurcă, din care a rezultat și fiul ei, însă mărturisește că nu s-a văzut niciodată mireasă și nu a fost niciodată la un pas să ajungă în fața Altarului.

"Nu m-aş vedea niciodată căsătorită. Dacă voiam, mă măritam, dar în niciun caz cu un român. Acum, cu alegerile, deşi nu am nicio treabă cu politica, am înţeles că românii nu ştiu să respecte femeia. E un calvar să fii femeie în România. Dacă încearci să scoţi puţin capul eşti înjurată, huiduită. M-a oripilat ce s-a întamplat. Bărbaţii uita că au şi ei mame. E o problemă cu educaţia", a declarat Vica Blochina, pentru Ok! Magazine. 

În ce relații e cu Victor Pițurcă

Chiar dacă este o bombă sexy și ar putea avea cu ușurință orice bărbat își dorește, vedeta spune că nu vrea o relație momentan și se concentrează exclusiv pe afacerea ei, care îi aduce mulți bani în conturi, lunar. Vica Blochina a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu tatăl copilului său, Victor Pițurcă. 

"Relaţia cu Piţi este foarte bună. Mă consider norocoasă din acest punct de vedere. Copilul chiar are tată, au o relaţie foarte frumoasă. Tot respectul pentru el şi familia lui. Îl iubesc foarte mult pe Edan. Se duce cu drag acolo", a mai spus Blochina pentru OK.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro