Vica Blochina, pe mâna medicului. Vedeta a ajuns la perfuzii

+3 click pentru
galerie

Vica Blochina, pe mâna medicului. Vedeta a ajuns la perfuzii © instagram

În plină pandemie de coronavirus, vedetele de la noi se protejează cât de mult pot împotriva acestuia. Vica Blochina a ajuns pe mâna medicului, care a pus-o imediat la perfuzii pentru a prevenii infectarea.

Vica Blochina a ajuns pe mâna medicului, însă nu este nimic grav, deoarece vedeta încearcă pe cât de mult poate pentru a se proteja împotriva virusurilor, dar mai ales împotriva noului coronavirus.

Într-o postare de pe pagina sa de socializare, Vica Blochina apare alături de un medic care a pus-o pe vedetă imediat la perfuzii. Aceasta a ținut să le menționeze fanilor că nu a pățit nimic, ci doar că vrea se se protejeze cât mai mult.

”Nu am coronavirus! Mă previn cu niște tratamente cu vitamina C ca să îmbunătățesc imunitatea”, a spus vedeta.

Aceasta se află în carantină de mai multe zile, și făcând haz de necaz a ținut să precizeze că în toată această perioadă și a făcut de lucru prin casă, chiar a spălat multe vase, atât de multe cât nu a spălat niciodată până acum. ”Leșin nu mai pot. Câte vase am spălat zilele astea, toată viața mea de când sunt eu, adunate, n-am spălat atâtea. Deci nu mai pot, efectiv.”, a spus ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro