Victor Slav a dat cărţile pe faţă, în direct, în privinţa Biancăi Drăguşanu: "Îi doresc să găsească pentru a doua oară un astfel de bărbat"

+3 click pentru
galerie

Victor Slav a dat cărţile pe faţă, în direct, în privinţa Biancăi Drăguşanu: "Îi doresc să găsească pentru a doua oară un astfel de bărbat" © spynews.ro

În ultimele zile, au apărut câteva imagini cu Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, din nou împreună. Însă, pe cei doi îi leagă acum doar fetiţa lor, Sofia, pe care încearcă să o crească cât mai frumos. Victor Slav a dat cărţile pe faţă şi a spus, fără perdea, ce îi doreşte Biancăi!

Fericirea frumoasei blondine este extrem de importantă pentru Victor Slav şi asta pentru că, dacă ea e fericită, şi fetiţa lor, Sofia, va trăi într-o atmosferă de vis. Victor Slav îi doreşte mamei fetiţei sale tot binele din lume şi, nu în ultimul rând, să găsească pentru a doua oară un bărbat care să fie prin ochii ei "idealul". Primul bărbat pe care l-a văzut aşa fiind chiar el!

De asemenea, ca să pună stop tuturor zvonurilor apărute în ultimele zile privind relaţia lor, Victor Slav a precizat faptul că pe ei nu îi mai leagă alte sentimente în afara celor de iubire faţă de fiica lor, pentru care ar face orice! 

"Eu mi-aş dori ca ea să fie foarte liniştită şi fericită. Pentru că, atât timp cât Bianca este liniştită şi fericită, şi emană în jurul ei acest lucru. Atunci, şi copilul nostru va fi liniştit şi fericit. De asta eu îmi doresc să fie aşa şi nu altfel. Dacă din punctul ei de vedere eu sunt idealul care a fost şi s-a dus, pentru că aşa s-a întâmplat. Ca să opresc toate speculaţiile, nu mai e nimic între noi, decât un copil. Încercăm să avem grijă de acest copil cât mai frumos posibil şi cât putem. Dacă eu am fost idealul, îi doresc să găsească pentru a doua oară un astfel de bărbat", a spus Victor Slav la o emisiune tv.

Deşi Bianca Drăguşanu, Victor Slav şi micuţa Sofia formează o familie minunată, cei doi nu s-au împăcat!

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro