SUPEREXCLUSIVITATE! Victor Slav are o nouă iubită! S-a întors la vechea lui dragoste: blondele!

+6 click pentru
galerie

Victor Slav are o nouă iubită! S-a întors la vechea lui dragoste: blondele! © Spynews

Fix când toată lumea se gândea că săracul Victor Slav a petrecut de ziua lui singurel, fără o iubită pe care să o sărute suav la miez de noapte, iată că vine bomba! Victor Slav nu este, pare-se, atât de singur pe cât se credea. Prezentatorul are o femeie în viața lui, pe care o răsfață deja departe de țară.

Potrivit surselor Spynews.ro, care v-au oferit, în exclusivitate și pentru prima oară, și toate informațiile despre Victor Slav și Raluca „Bombardiera”, prezentatorul se iubește cu o tânără fix pe gustul și pe placul lui. Am zice chiar că s-a întors la prima lui mare dragoste: blondele! Că, na, cele mai renumite relații ale lui au fost, până la urmă, cu Anda Adam și Bianca Drăgușanu.

Tânăra se cheamă Roxana -- pardon, dr. Roxana, pentru că se pare că are o ocupație extrem de respectabilă, și este exact cum ne așteptam: de o frumusețe răpitoare. 

Victor Slav a luat-o deja de mână pe superba blondină și cei doi au mers împreună departe de țară, într-o vacanță taman în... Israel!

Înainte de această relație, care pare destul de nouă și experimentală, Victor Slav s-a iubit câteva luni cu Raluca Silea, zisă „Bombardiera”, o brunetă focoasă care aducea aminte de Bianca Drăgușanu. Cei doi au rămas în relații bune, așa cum s-a văzut și în mesajele frumoase transmise de Raluca, cu ocazia zilei de naștere a lui Victor.

Rămâneți alături de Spynews.ro pentru a afla toate picanteriile exclusive din lumea mondenă! Nu vă lăsăm la greu!

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro