Victor Slav nu este totul pentru ea. Bianca Drăguşanu a recunoscut că ar putea să se despartă oricând

+5 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu, o femeie care ştie ce vrea de la relaţii © Foto: Instagram

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt un cuplu fericit, modern, dar care preferă să fie destul de discret. Chiar dacă în trecut au existat probleme între ei, acum lucrurile merg foarte bine, iar iubirea lor creşte pe zi ce trece şi datorită micuţei care le face zilele frumoase.

Aşa cum spuneam, în trecut au existat mai multe probleme între ei, însă acum totul pare cum nu se poate mai bine. Chiar şi aşa, Bianca Drăguşanu nu omite o posibilă despărţire de Victor Slav. Blondina a explicat şi care ar fi contextul şi, anume, timpul. Dacă Victor Slav nu i-ar acorda suficient timp iubitei sale, aceasta ar prefera să se despartă de el. Bianca Drăguşanu merge pe ideea că dacă persoana de lângă tine nu-ţi acordă timp înseamnă că nu te iubeşte. Nu este cazul pentru ei acum, dar din declaraţiile făcute ne dăm seama că Bianca Drăguşanu este foarte strictă în relaţii, iar Victor Slav trebuie să ştie cum să se comporte cu ea.

"O prietenă mi-a spus că soţul nu petrece timp cu ea, că stă la birou şi am întrebat-o foarte simplu. 'Ce ai tu mai important pe lumea asta?' Şi ea a spus: 'pe mine'. În funcţie de răspunsul asta mi-am ghidat întreaga existenţă. Timpul e cel mai important pe lumea asta, nu îl putem cumpăra, recupera, împrumuta, nu avem cum să dăm zile de la noi oricât de mult ne-am dori. Aşa este şi în iubire, dacă primeşti timp înseamnă că eşti important în viaţa celuilalt. Perioada efectivă este timp pe care îl primeşti de la iubi. Şi când îţi găteşte, când se ocupă de tine, când se opreşte din timp şi îţi cumpără îngheţata preferata", a spus Bianca Drăguşanu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro