VIDEO / A dat-o afară din emisiune, dar nu uită şi nu iartă. Oana Zăvoranu, un nou atac la Monica Gabor. "Era un model infect"

© Foto: Instagram

Oana Zăvoranu este o femeie care ştie ce vrea de la viaţă, este puternică, hotărâtă şi nu se lasă niciodată intimidată. Apreciată şi blamată, deopotrivă, pentru sinceritatea cu care spune totul, dar şi pentru că este stăpână pe declaraţiile sale, Zăvo nu se cenzurează deloc atunci când vine vorba de Monica Gabor sau alte  "dive" pe care le consideră antimodele.

Oana Zăvoranu a fost protagonista mai multor episoade de neuitat din showbiz, iar unul este legat chiar de momentul în care a dat-o afară din propria emisiune pe Monica Gabor. Timpul a trecut şi pare-se că Oana Zăvoranu nu a trecut la gânduri mai bune. Nici anii care au trecut nu au făcut-o pe Oana Zăvoranu să aibă sentimente îmbucurătoare pentru Monica Gabor.

Chiar dacă în prezent Monica Gabor este o femeie independentă şi pe propriile picioare, în SUA, acolo unde se spune că s-a cuplat cu milionarul chinez Mr. Pink, Oana Zăvoranu nu este impresionată de ascensiunea "Cenuşăresei" din Bacău, devenit divă în America şi a transmis un mesaj destul de dur pe Facebook la adresa Monicăi, în contextul declaraţiilor legate de aşa zisele influenceriţe.

 "Așa cum, acum câțiva ani, Monica Columbeanu, era un model infect de a creea o tendință bolnavă, cum că e normal să faci fix nimic și să îl iei pe bunicul de soț, Şi toate fetele de la liceu asta visau, să se mărite cu bunicu’ că vor avea bani. Azi trăim ‘scleroza în placi’ în care influencerele, bloghistele, mocangioaicele ,fomistele încearcă să vă influenţeze pe voi, cei tineri, că e normal să fii fake din cap până în picioare", a scris Oana Zăvoranu pe Facebook. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro