VIDEO / A fost rivala ei, acum este copia fidelă! Denisa Botcari, asemănare izbitoare cu Bianca Drăguşanu

+3 click pentru
galerie

Bianca şi Denisa © Facebook

Deşi la prima vedere putem spune că este una şi aceeaşi persoană, mai exact, Bianca Drăguşanu, se pare că nu este deloc aşa.. Ea nu este focoasa blondină binecunoscută, ci este Denisa, fata ce a imitat perfect stilul Biancăi Drăguşanu.

Tinerica domnişoara s-a tunat din cap până în picioare ca să arate exact ca idolul ei, Bianca. A investit o grămadă de bani în operaţiile estetice şi într-un final, a reuşit să obţină un aspect identic cu cel al vedetei. Buzele botoxate au aceeaşi formă ca ale Biancăi Drăguşanu , picioarele lungi si subţiri, fundul bombat şi abdomentul tonifiat, sunt doar cateva dintre trăsăturile pe care Denisa le-a copiat de la focoasa vedeta.

Şi asta nu e tot. Denisa Botcari nu şi-a asemănat doar aspectul fizic cu cel al Biancăi, ci şi gesturile, dar şi comportamentul ei. Păpuşica o imită perfect pe vedetă. Pozează ca ea, are aceeaşi mimică şi se străduieşte din greu să fie clona perfectă. Mai mult decât atât, Denisa a avut multe relaţii cu bărbaţii din showbiz-ul românesc, printre care şi cu Adrian Cristea, cel care a fost şi iubitul Biancăi Drăguşanu, iar după a dat şi verdictul despre cunoscutul fotbalist.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro