VIDEO / Adda a dat de pământ cu soţul ei la "Asia Express"! "Idiotule, mă enervezi"

VIDEO / Adda a dat de pământ cu soţul ei la "Asia Express"! "Idiotule, mă enervezi" © captură video

Probele le dau mari bătăi de cap Addei şi lui Cătălin Rizea, soţul artistei. De frică că vor ajunge din nou ultimii, blondina a răbufnit şi şi-a jignit partenerul de viaţă în faţa camerelor! 

"Asia Express" reprezintă una dintre cele mai mari provocări pentru oricine s-ar încumeta să meargă, dar mai ales, pentru Adda şi Cătălin Rizea. Blondina simte că nu mai face faţă stresului şi nervilor, susţinând peste tot că-şi doreşte să meargă acasă să cânte.

Ultima probă din episodul şase le-a dat mari bătăi de cap. În momentul în care se îndreptau către Gina, Cătălin i-a descris ruta greşită şoferului, motiv care a făcut-o pe Adda să răbufnească şi să-şi jignească soţul fără pic de jenă în faţa camerelor. 

"Spre Mendez, idiotule! Mă enervezi, *******. Hai că mă duc în ***** acasă, nu mai stau să-mi *** nervii aici.", i-a spus Adda.

Cătălin, o fire calmă de fel, încearcă de fiecare dată să liniştească spiritele, aşa că a ales să facă asta şi acum, cu toate că artista era plină de nervi. 

"Suntem o echipă. Dacă echipa noastră e proastă, suntem amândoi proşti. Dacă e bună, suntem amândoi buni. Cu cât amândoi suntem mai puternici, cu atât echipa noastră este mai puternică", a spus el. 

Şi când a venit vorba de oprit maşini, Adda a spus stop. A început să înjure şi să vorbească mai urât ca niciodată. Când Cătălin i-a cerut ajutorul, blondina a refuzat categoric, singura dorinţă fiind cea de a merge acasă. 

"Nu mai am chef să trag! Pentru ce ******** trag într-una? Pentru ce? Că nu se întâmplă nimic bun, nu vezi? Mă duc acasă să cânt. Asta nu-i pentru mine!", a urlat artista. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro