VIDEO / Adriana Bahmuţeanu, aniversare tristă la 44 de ani: "Regret că am pierdut timp"

+3 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu © Facebook

Adriana Bahmuţeanu a împlinit 44 de ani, dar nu se consideră o femeie fericită şi mărturiseşte că şi-ar fi dorit altceva pentru ziua sa de naştere. 

Adriana Bahmuţeanu a declarat că ziua sa de naştere nu a surprins-o într-o dispoziţie foarte bună şi a mărturisit că şi-ar fi dorit să fie mai fericită, dar problemele care s-au acumulat nu îi permit să sărbătorească cu adevărat. 

"Mă simt obosită... împlinesc 44 de pahare, ce aş schimba în viaţa mea... nu aş mai face aceleaşi greşeli pe care le-am tot repetat. Regret că am pierdut timp... am 2 copii frumoşi, e adevărat, dar acum îmi trăiesc anii tinereţii. Am avut zile în care aveam bani să îmi cumpăr o pâine, am muncit de la 16 ani... acum simt că îmi trăiesc tinereţea. Le sfătuiesc pe femei să fie atente să îşi aleagă un partener cu care să meargă la drum, important e să găseşti un om pe care să te bazezi în viaţă. Şi el pe tine. Pe la 14 ani m-am îndrăgosit pentru prima oară, era un băiat din cartier, a fost o dragoste platonică. Fiecare îşi doreşte să aibă parte de o dragoste reciprocă, nu au fost relaţiile care îmi trebuiau mie. M-am simţit ignorată, călcată în picioare, singură în relaţie. După divorţ, am stat în doliu şi am suferit după căsnicia decedată. Nu e o aniversare fericită." a mărturisit Adriana Bahmuţeanu la Xtra Night Show.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro