VIDEO / Alex Bodi, acuzație dură la adresa Biancăi Drăgușanu: „Nu ai cum să-ți clădești o imagine de mamă perfectă când tu scoți ce-i mai rău din mine”

VIDEO / Alex Bodi, acuzație dură la adresa Biancăi Drăgușanu: „Nu ai cum să-ți clădești o imagine de mamă perfectă când tu scoți ce-i mai rău din mine” © Instagram

Bianca Drăgușanu și-a șocat fanii după ce a făcut publică o imagine în care a fost desfigurată de fostul soț. Alex Bodi și-a exprimat astăzi, la Antena Stars, punctul de vedere și i-a adus acuzații dure Biancăi, susținând că ea este cauza reacțiilor lui violente.

Alex Bodi tună și fulgeră în scandalul cu fosta soție. După ce Bianca a postat o fotografie în care era snopită în bătăie de acesta, afaceristul a recunoscut în direct, la „Star Matinal” că a lovit-o cu palma. Incidentul dintre ei a avut loc pe data de 3 decembrie 2019. 

În același timp, Alex Bodi a susținut că este prima dată când este pus într-o astfel de ipostază, spunând că nu a mai fost niciodată agresiv cu o femeie. Potrivit spuselor sale, Bianca este cea care l-a provocat să fie violent, susținând că blondina a scos tot ce-i mai rău din el

„Eu sunt la primul incident de genul. Puteți suna fostele mele să zic iubite, soție. Am stat cinci ani. De ce nu au pățit chestia asta?(...) Pentru că nu și-au căutat. Relațiile ei în schimb au fost numai agitație, numai bătăi, pentru că știe să scoată doar ce-i mai rău. Nu ai cum să-ți clădești o imagine de mamă perfectă, de soție perfectă când tu, de fapt, scoți ce-i mai rău din mine”,  a spus Alex Bodi la Antena Stars.

În continuare, afaceristul a susținut că Bianca trebuia să îl liniștească în astfel de momente tensionate, în loc să pună paie pe foc.

„Tu ești o femeie matură. Tu ești o femeie care poți să mă transformi sau poți să mă calmezi. Că știi că de multe ori s-a întâmplat lucrurile astea. Tu ai avut puterea în mână, tu nu trebuia să-mi dai mie foc, nu trebuie să-mi vorbești urât. Tu dacă te comporți ca o domnișoară și ești finuță și știi cum să te comporți, n-am cum eu din senin să mă cert cu tine. Niciodată”, a mai spus afaceristul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro