VIDEO / Alex Bodi dă cărțile pe față: ”Da, am înșelat-o pe Bianca de mai multe ori!”

VIDEO / Alex Bodi dă cărțile pe față: ”Da, am înșelat-o pe Bianca de mai multe ori!” © Instagram

În urmă cu puțin timp, Alex Bodi a recunoscut în direct că a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu! Ce alte dezvăluiri a mai făcut afaceristul?

”Eu îmi asum tot”

Alex Bodi a fost invitat în platoul emisiunii „Star Matinal de Weekend”, de la Antena Stars, unde a ales să facă dezvăluirile momentului. La nici o săptămână de la divorțul de Bianca Drăgușanu, afaceristul a decis că este momentul să dea cărțile pe față. Întrebat dacă a călcat strâmb în relația cu blondina, Alex Bodi a recunoscut tot! 

”Da, am înșelat-o de mai multe ori! Nu o dată, dar eu îmi asum. Și la fel ca și scandalurile și să zic așa, conflictele noastre fizice, au fost 3. De acord că i-am dat o palmă și ea este sensibilă la față sau cum vreți să o numim. Eu îmi asum tot!”, a zis Bodi. 

De asemenea, afaceristul susține că blondina minte și că poartă câte o mască de fiecare dată când apare să spună chestii la adresa lui. Bodi se simte dezamăgit de gesturile Biancăi, mai ales că fosta asistentă tv a manipulat anumiți bărbați ca să-l amenințe pe afacerist, cu toate că el a fost mereu lângă ea și a încercat să o protejeze. 

„Eu am venit să demonstrez niște chestii, nu am venit doar să vorbesc. Am venit să arăt o dată pentru totdeauna, ca lumea să înțeleagă jocul ei malefic și măștile care încearcă le poarte în societate. Toate certurile noastre și împăcările.. ea mereu a recurs la contre, discuții cu anumite persoane, bârfe, cuvinte urâte la adresa mea. A manipulat anumiți bărbați ca să-mi transmită niște chestii! Am protejat-o și mereu am fost alături de ea!”, a continuat Bodi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro