VIDEO / Alex Bodi, gest extrem pentru Bianca Drăgușanu. Afaceristul s-a tăiat la mână. „Mi-a dat o foarfecă”

VIDEO / Alex Bodi, gest extrem pentru Bianca Drăgușanu. Afaceristul s-a tăiat la mână. „Mi-a dat o foarfecă”

Alex Bodi continuă să facă dezvăluiri șocante din căsnicia cu Bianca Drăgușanu. Afeceristul a recunoscut că a recurs la un gest extrem pentru fosta soție și s-a tăiat la mână. În urma gestului său, Bodi s-a ales cu o rană în zona încheieturii.

Alex Bodi este dovada vie că oamenii sunt în stare de multe lucruri în dragoste, ajungând până și la cele mai șocante gesturi. Invitat în platoul de la „Star Matinal”, Alex Bodi a povestit că s-a tăiat la mână din cauza fostei sale soții.

Celebrul om de afaceri a recurs la gestul șocant atunci pentru a o determina pe Bianca Drăgușanu să-i dea crezare spuselor. Alex Bodi a încercat să o convingă pe fosta soție că spune adevărul, însă aceasta s-a ținut tare și nu l-a crezut. Din acest motiv, afaceristul nu a stat pe gânduri și, în semn de jurământ, s-a tăiat la mână. 

Alex Bodi a povestit că inițial voia să se taie cu un cercel, dar cea care i-a oferit o altă variantă a fost chiar soția lui. Astfel că, Bianca Drăgușanu l-a îndemnat să se folosească de o foarfecă.

„Eu m-am dus cu ea sus, doar noi doi și ți-am zis că sunt un bărbat care-mi asum și i-am zis, ca să mă creadă i-am jurat că o să mă țin de promisiune. În primul rând i-am cerut scuze și în al doilea rând i-am zis că tot ce am jurat și i-am promis și la nervi și zilele trecute o să se îndeplinească. Și avea un cercel și am vrut să mă tai la mână ca să creadă că ea zicea că nu mă crede. Dacă are înregistrare poate să dea. Și atunci i-a mi-a dat o foarfecă ca să mă tai. Și i-am zis: „Uite, chestia asta e dovada că o să mă țin de cuvânt. Dar gândește-te bine ce ți-am jurat”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.

Ba mai mult, Alex Bodi a recunoscut fără nicio urmă de reținere faptul că s-a pus și în genunchi în fața Biancăi Drăgușanu pentru a o convinge să-l creadă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro