VIDEO / Alex Bodi i-a plătit petrecerea aniversară Biancăi Drăgușanu. „Eu i-am organizat ziua”

VIDEO / Alex Bodi i-a plătit petrecerea aniversară Biancăi Drăgușanu. „Eu i-am organizat ziua” © Instagram

Dezvăluirile continuă în scandalul momentului. Alex Bodi a declarat astăzi, în cadrul emisiunii „Antena Stars” că el este cel care i-a plătit petrecerea aniversară Biancăi Drăgușanu. 

Alex Bodi continuă să facă dezvăluiri incredibile despre ceea ce s-a petrecut în căsnicia lui cu Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri a mărturisit în direct că el este cel care s-a ocupat de ziua de naștere a fostei sale soții, suportând toate cheltuielile.

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu și-a aniversat ziua de naștere. De la eveniment nu a lipsit nici fostul soț al blondinei, Alex Bodi. Afaceristul a declarat că s-a interesat în detaliu în legătură cu această petrecere, pentru ca totul să iasă perfect. 

Așadar, Alex Bodi a întrebat-o pe Bianca Drăgușanu unde dorește să își serbeze ziua de naștere, iar în funcție de locația aleasă de blondină, omul de afaceri a pus totul la punct pentru ca petrecerea să iasă așa cum și-a dorit fosta lui soție.

„M-am întânit cu ea și am întrebat-o unde vrea să își țină ziua că o să vreau să te ajut, o să vreau să știu ce persoane vin. Ea mi-a spus că la restaurantul cutare, eu am avut niște filmări și m-am dus după filmările alea. Nu că am venit. Eu i-am organizat ziua, eu i-am și plătit toată ziua și acolo și, și la club”, a spus Alex Bodi la „Star Matinal”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro