VIDEO / Alex Bodi, posibilă împăcare cu Bianca Drăgușanu? Afaceristul nu a negat că o iubește. „Nu vreau să zic că nu am sentimente”

VIDEO / Alex Bodi, posibilă împăcare cu Bianca Drăgușanu? Afaceristul nu a negat că o iubește. „Nu vreau să zic că nu am sentimente” © Instagram

Încurcate sunt căile dragostei... După ce a făcut o serie de dezvlăuiri șocante în legătură cu relația dintre el și fosta soție, susținând că Bianca Drăgușanu a fost cea care a scos tot ce e mai rău din el, Alex Bodi nu a negat că o iubește. Să fie vorba despre o posibilă împăcare între cei doi?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai îndrăgite și controversate cuplurile din showbiz-ul autohton. Ce doi și-au spus „adio” în fața notarului, în urmă cu câteva zile, atunci când au decis să divorțeze. Chiar dacă nu a trecut mult timp de la acest eveniment, Alex Bodi nu își neagă nici acum sentimentele față de fosta soție. 

Invitat la „Star Matinal”, Alex Bodi a făcut mai multe dezvăluiri șocante despre frumoasa blondină. Afaceristul a povestit că Bianca Drăgușanu a fost cea care l-a determinat să recurgă la niște gesturi extreme, neobișnuite, recunoscând și faptul că a fost violent cu ea. Cu toate astea, întrebat dacă o mai iubește pe Bianca, Alex Bodi a ezitat să răspundă. 

De asemenea, atunci când a fost întrebat dacă mai există o cale de împăcare între el și Bianca, Alex Bodi a susținut că nu vrea să dea niciun răspuns momentan.

„Eu nu vreau să zic: „nu am sentimente, s-au șters cu buretele”. (...) Nu vreau să dau niciun răspuns. Nu vreau să creadă lumea că vorbesc din negativism și din frustare”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro