VIDEO / Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, prima întâlnire după divorț! Ce s-a întâmplat la sala de fitness. ”Am prins-o de mână și.. ”

VIDEO / Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, prima întânire după divorț! Ce s-a întâmplat la sala de fitness. ”Am prins-o de mână și.. ” © Instagram

La aproape o săptămână de la divorț, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit întâmplător la sala de fitness! Ce s-a întâmplat acolo? Afaceristul a dat cărțile pe față! 

La nici o săptămână de la divorț, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au dat nas în nas la sala de fitness. Afaceristul a ținut să povestească întreaga „întâmplare” în direct, pe motivul că s-a săturat de toate gurile rele și speculațiile care apar la adresa lui. 

”I-am explicat că nu are de ce să fie speriată”

Fără să știe că blondina va ajunge acolo, Bodi a mers la sală, așa cum face în mod normal. În momentul în care l-a văzut, Bianca a dat bir cu fugiții, însă afaceristul nu s-a lăsat și a mers după ea. A tras-o de mână și i-a adresat trei întrebări, conform spuselor lui. 

”Eram la sală și am văzut-o pe ea. Automat când m-a văzut, a coborât scările să plece. Am coborât după ea, am prins-o de mână și i-am adresat trei întrebări. Bineînțeles că ea, făcând mereu pe speriata.. i-am explicat că nu are de ce să fie speriată, că sunt camere acolo și că nu îi fac absolut nimic! Voiam doar să vorbesc cu ea și i-am pus exact trei întrebări și i-am zis: ”Nu-ți este un pic rușine?”, am tras-o așa, ca pe un copilaș. ”Ești femeie în toată vârsta, la ce faci circul ăsta? Pentru ce pui postările alea și mă jignești pe rețelele de socializare?”, a zis Bodi. 

Enervat de toată situația, Bodi nu a ezitat să o tragă la răspundere, aducând-o în discuție și pe micuța Sofia. Cu toate că mereu a susținut că nu vrea să se bage în scandaluri de teamă ca fiica ei să nu audă asemenea lucruri, Bianca a uitat de propriile reguli, iar afaceristul i-a amintit tot, în caz că uitase. 

”Acum nu mai ești mamă? Nu te mai ferești de circul ăsta? Că ziceai înainte că nu ajută la imaginea fiicei tale și că nu e bine să spui chestiile astea.”, a continuat el. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro