VIDEO / Ana Morodan se simte ca în război din cauza coronavirusului! "E prima oară când militez pentru lipsa isteriei"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Ana Morodan se simte ca în război din cauza coronavirusului! "E prima oară când militez pentru lispa isteriei" © Instagram

Și cum subiectul zilei este fără îndoială epidemia cu coronavirus, Ana Morodan, una dintre divele din lumea mondenă, a ținut să-și exprime punctul de vedere, printr-un filmuleț postat pe internet! 

Ana Morodan este fără îndoială una dintre divele showbiz-ului românesc, bucurându-se de un succes colosal în mediul online. Și cum este o fire extrem de grijulie, atunci când vine vorba de igienă și de corpul ei, blondina s-a gândit că este cazul să se implice mai mult în viața internauților săi.

"Mie oricum nu-mi plăceau atingerile umane cu oricine și pupăturile"

Drept urmare, a ales să posteze un filmuleț pe tema coronavirusului, iar în descriere a vorbit despre militarea pentru lispa isteriei, lucru la care nimeni nu s-ar fi gândit, dacă vorbim despre Ana Morodan.

"Ne Dezinfectăm, ne Informăm, Nu Ne Atingem, suntem Responsabili fata de Context da n-o luam pe cãrãri. Ca pe mine luatul asta pe cãrare ma sperie cel mai tare. Pfoai, e prima oara in viata cand militez pentru lipsa isteriei...", a scris ea. 

Păi da, fă! Normal că suntem panicați dacă nu avem grijă de noi, susține Morodanca. Este de părere că trebuie să dezinfectăm tot ceea ce atingem, mai ales telefoanele și să ne spălăm pe mâini de fiecare dată când ieșim. Cât despre pupat și îmbrățișări, blondina nici nu discută! 

"Suntem super tripați pe subiectul zilei. Da, toată lumea vorbește despre lucruri importante, cum ar fi să ne dezinfectăm încontinuu mâinile, să ne spălăm pe mâini, să dezinfectăm telefoanele, suprafețele pe care le atingem, să încercăm să nu ne atingem cât mai mult de ceilalți, ceea ce mi se pare o chestie bună. Mie oricum nu-mi plăceau atingerile umane cu oricine și pupăturile, că de, noi la Arad nu ne pupăm!", a zis ea. 

Poate cel mai important lucru în acest caz este locul de unde provine informația și mai ales, validitatea ei. Așa cum susține și Ana Morodan, e bine să nu credem orice inepție și înainte de a asculta ce zic ceilalți, să verificăm dacă totul este real. La urma urmei, ce atâta panică? 

"Cel mai important este să nu uităm să fim precauți, dar să păstrăm și o normalitate. Haideți să nu o luăm toți pe cărare, să încercăm să înțelegem că nu contează câte baxuri de făină sau ulei ne luăm. Să nu credem orice inepție care se vehiculează. Hai să verificăm sursele și să igienizăm tot. Haide să nu ne ia panică degeaba!", a completat Morodan. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro