VIDEO / Ancheta în cazul Mădălinei Manole ar putea fi dată peste cap. Dovada că artista nu a luat Furadan

+3 click pentru
galerie

Mădălina Manole, una dintre cele mai apreciate artiste © Facebook

Noi detalii cutremurătoare au apărut în cazul morţii Mădălinei Manole. Celebrul profiler Mihaela Brooks a încercat să arate încă o dată motivul pentru care Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis cu Furadan. Mihaela Brooks trage un semnal de alarmă faţă de toţi specialiştii, spunând că nimeni nu a observat acest detaliu.

Mihala Brooks a realizat o analiză într-un filmuleţ pe Youtube în care arată că în momentul în care cineva ia Furadan suferă o micşorare a pupilelor, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul Mădălinei Manole. Mihaela Brooks spune că nimeni nu a observat acest detaliu, însă este unul care poate da peste cap întreaga anchetă.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Ce mare şi frumos s-a făcut băiatul Mădălinei Manole. Seamănă leit cu mama sa

"La Mădălina, noi avem midriază, avem pupile dilatate. Cum a putut ea să ingereze atâta cantitate de Furadan și ea să fie singura din lumea aceasta căreia pupilele nu i-au fost afectate de Furadan", a spus Mihaela Brooks pe Youtube.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro