VIDEO / Andreea Marin, surprinsă în direct, de ziua de nume: „Îmi pare bine că suntem o familie unită”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Andreea Marin, surprinsă în direct, de ziua de nume: „Îmi pare bine că suntem o familie unită” © captură Video

Prăznuirea în calendar a Sfântului Andrei este o mare bucurie pentru Andreea Marin, căci vedeta nu uită niciodată să-și serbeze ziua de nume și o face în fiecare an, în cel mai frumos mod cu putință: acasă, în compania celor dragi, povestind și delectându-se cu preparate delicioase. 

Și, pentru că tot este ziua ei de nume, matinalii de weekend, Nasrin Ameri și Andrei Ștefănescu s-au gândit să-i facă o surpriză de proporții Andreei Marin. Reporterul special „Star Matinal de Weekend”, Vlad Mogoș, a poposit acasă la vedetă și nu cu mâna goală, căci nu-i frumos! Andreea Marin a primit din partea echipei Antena Stars un tort delicios, dar și un buchet superb de flori. 

Emoționată, vedeta a deschis larg ușa casei și a vorbit despre această perioadă extrem de încărcată din punct de vedere emoțional și sufletește pentru ea. 

„Fiecare om din familie e plecat la cumpărături, ne strângem cu toții imediat la masă. Tare mult îmi place sentimentul ăsta de aproape iarnă. E ziua mea pe 22 decembrie și ziua fiicei mele pe 15 decembrie, așa că ultima lună a anului e plină de sărbători” a spus Andreea Marin. 

Mai mult, vedeta a povestit și cum era sărbătorită în copilărie, dar a oferit și detalii despre cum se desfășurau zilele de sărbătoare, în familia ei. 

„Sfântul Andrei era mai puțin important decât Moș Niculae, mai ales că și tatăl și bunicul meu erau Niculae și țineau la ziua asta. Ai mei păstrau tradițiile și de Crăciun, și de Paște și de Moș Niculae. Îmi doresc mult ca în fiecare căsuță să existe bucurie” a mai spus Andreea Marin. 

Extrem de sufletistă și fiind un om care se implică în multe lucruri și proiecte, Andreea Marin nu a uitat să menționeze faptul că se gândește, în această perioadă, și la copiii greu încercați de soartă. Mai mult, vedeta a mărturisit că părinții ei nu au ales întâmplător numele de Andreea. 

„Îmi doresc mult ca România să simtă sărbătoarea. 1 decembrie e o zi a liniștii și a timpului petrecut cu cei dragi, de când mă știu unim 30 cu 1 și simțim nevoia să stăm și per acasă. Eu am o muncă alertă, care mă ține mult plecată. Am nevoie câteodată și de acest echilibru, de timpul în care să stau acasă cu ai mei, să povestim. Eu sunt cea mai vârstnică din familie, ceilalți sunt îngeri acolo Sus. Cred că era o modă în acei ani cu numele de Andrei și Andreea, nu cred că părinții mei l-au ales întâmplător” a mai spus Andreea Marin, pentru „Star Matinal de Weekend”. 

În final, Andreea Marin a fost întrebată de reporterul „Star Matinal de Weekend”, Vlad Mogoș, cum se simte după acest an și care este rolul pe care iubitul său îl are, în familia lor. 

„A fost un an bun, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate realizările din muncă, dar și din sufletul meu. Îmi pare bine că suntem o familie unită, așa mică, cum este ea. 
El (Adrian Brâncoveanu, n.r.) este sprijinul nostru și mă bucur tare mult”
a spus, în încheiere, Andreea Marin. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro