VIDEO / Antonia, interviu cu ochii în lacrimi! "Ştiu că se apropie momentul. Mai este puţin"

+3 click pentru
galerie

Antonia © Sorin Cioponea

Mai este foarte puţin până când Antonia îşi va putea aduce fiica în România, şi nu o spunem doar noi, ci chiar frumoasa artistă. Vedeta a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars şi a vorbit despre viaţa de familie, dar şi în ce stadiu se află procesul cu tatăl fetiţei sale.

Antonia susţine că mai este foarte puţin şi totul se va încheia. Vedeta abia aşteaptă să îşi poată aduce fiica în România. Maya şi Alex Velea s-au cunoscut demult, însă au vrut să fie totul secret. Iată că acum s-a aflat, iar artista este fericită când o vede pe fiica ei că se înţelege atât de bine cu actualul ei iubit, cel cu care are doi băieţi. 

"Mi-am dorit întotdeauna să o văd. Când a coborât pe scenîă am plâns (n.r. pe Beyonce). Am făcut câteva filmuleţe, dar în rest eram aşa... (...) Mie mi-a plăcut de ea de când eram mică. O divinizez. Atât de mare e pentru mine. (...) Mi se oare normal, e totuşi copilul meu, l-am purtat în minte, avem o legătură. A crescut, e mare. E copil, e inocentă, e foarte fericită când ne vedem. Savurăm fiecare moment. Ei s-au cunoscut demult (n.r. Maya cu Alex Velea), doar că am ales să nu afişăm treaba asta. Relaţia lor a decurs foarte natural, nu am impus nimic", a spus Antonia. 

Încheierea procesului pentru custodia fiicei sale i-ar aduce Antoniei fericirea deplină. 

"Momentul care m-ar împlini cu adevărat ar fi să se rezolve situaţia cu fetiţa mea, atunci aş fi cea mai fericită, să poată să vină aici, să ne putem face un program normal, acum nu este. Visez, lucrăm la treaba asta. Nu vorbesc foarte des despre asta, dar întotdeauna s-a lucrat la treaba asta, sunt avocaţi, sunt documente. Durează foarte, foarte mult. Ştiu că se apropie momentul. Mai este puţin. Mi se pare firec să se termine odată", a mai spus Antonia.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro