VIDEO / Antonia și Alina Ceușan, un duo de senzație! În ce ipostaze incitante au fost surprinse cele două vedete. Atingerile dintre ele ar face gelos pe orice bărbat

+5 click pentru
galerie

VIDEO / Antonia și Alina Ceușan, un duo de senzație! În ce ipostaze incitante au fost surprinse cele două vedete. Atingerile dintre ele ar face gelos pe orice bărbat © captura video

Antonia și Alina Ceușan sunt unele dintre cele mai frumoase și dorite femei din România, însă dacă vreun bărbat încă mai avea speranțe, iată că acum toate s-au spulberat. 

Frumoasele vedete au filmat împreună pentru cel mai nou videoclip al Antoniei, iar scenele surprinse le-ar da palpitații masculilor. Cele două s-au atins în zone intime și și-au aruncat priviri dintre cele mai seducătoare, flirtând intens pe timpul filmărilor.

Videoclipul a fost împărțit în mai multe capitole, în care cele două au jucat exemplar, povestea din spatele melodiei fiind una amuzantă, dar și cu iz romantic, mai ales dacă privim gesturile dintre Antonia și Alina.

“Este unul dintre videoclipurile mele preferate și sunt mândră de echipa care a fost implicată în acest proiect, NGM, you rock! Mi-am dorit ca prin acest clip să arăt că mă simt bine în pielea mea, dar în același timp, să fie și funny. Mă bucur că Alina a acceptat să fie parte din acest video, îmi place mult de ea, este frumoasă, a intrat bine în rol. Cu ocazia aceasta, am ajuns să o cunosc mai bine”, a mărturisit frumoasa cântăreață.

“Abia așteptam să lansez această piesă, este făcută de ceva timp și cred că acum a venit momentul potrivit să o împărtășesc cu voi. Mulțumesc lui Minelli, Spania99 și bineînțeles lui Alex Cotoi”, a mai spus Antonia.

Alina Ceușan „părăsit-o” pe Antonia

Și chiar dacă rezultatul este unul de excepție, se pare că planurile nu au mers exact conform planurilor, cel puțin pentru Alina, care a trebuit să „abandoneze” filmările pentru a participa la un interviu.

“Ca la filmările oricărui videoclip, am lungi ore de stat pe set, dar cu un rezultat superb. Mă bucur tare că am făcut parte din acest proiect, m-am simțit super bine pe set cu Antonia și echipa ei. Cred că a fost o oportunitate bună de colaborare dintre doi artiști Global din sfere diferite care cred eu, este benefică de ambele părți (aș fi cântat și eu, dar nu știu :)). Antonia e o tipă foarte faină, down-to-earth, funny și beyond-laws beautiful. Îmi place mult energia ei și, deși a trebuit să fug de pe platou la un moment dat ca să ajung la un interviu, m-am bucurat de susținerea echipei din punct de vedere al programului. Abia aștept să-l vedem live, online, cu toții! Such a vibe!”, a mărturisit Alina Ceușan.

Chiar și așa, videoclipul, dar și melodia, s-au bucurat de un real succes în rândul fanilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro