VIDEO/ Au dat în mintea copiilor. Gestul pe care Anamaria Prodan și sora sa l-au făcut în văzul tuturor

+3 click pentru
galerie

VIDEO/ Au dat în mintea copiilor. Gestul pe care Anamaria Prodan și sora sa l-au făcut în văzul tuturor © arhiva

Anamaria Prodan a reușit până la vârsta această să își construiască o carieră de succes, dar și să aibă o familie frumoasă. Chiar dacă a dat naștere de mai multe ori, se pare că vedeta își aduce mereu aminte de perioada copilăriei. 

Impresara a postat recent pe contul ei de socializare un filmuleț în care este alături de sora sa Anca, după ce în urmă cu doar câteva săptămâni a publicat și o fotografie cu ea, unde fanii le-a spus că seamănă foarte mult. Cele două surori nu se întâlnesc prea de deoarece locuiesc la mulți kilometri distanță, însă au o relație foarte bună, iar o parte din aceasta se poate observa și în postarea publicată de Anamaria Prodan.

Cele două și-au adus aminte de copilărie, iar impresara s-a urcat în spatele Ancăi, sora acesteia, și se jucau exact cum o făceau cu mult timp în urmă. Fanii au reacționat pozitiv la filmuleț și chiar s-au amuzat de cele două femeie, aceasta fiind și scopul pentru care a fost publicat. 

”Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică”, spunea Anamaria despre sora sa, în urmă cu ceva timp, potrivit informațiilor din presă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love my sister ❤️😂👏🤷‍♀️👯 @ancasavelio @homesbyanca

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro