VIDEO / Betty Stoian, "geloasă" pe Cătălin Vişănescu. Cuvintele care au pus pe jar familia fiicei lui Florin Salam

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Betty Stoian, "geloasă" pe Cătălin Vişănescu. Cuvintele care au pus pe jar familia fiicei lui Florin Salam © Instagram

Betty Stoian radiază de fericire. Cântăreaţa nu îşi mai încape în piele de bucurie, de când în viaţa sa a apărut fiul său, Matthias. Micuţul continuă să îşi surprindă părinţii pe zi ce trece, aceştia fiind uimiţi de cât de repede a trecut timpul. De curând, băieţelul a reuşit să-şi facă mama geloasă pe tatăl său, rostind câteva cuvinte neaşteptate.

Betty Stoian şi Cătălin Vişănescu sunt ce mai fericiţi părinţi, de când rodul iubirii lor a venit pe lume. În urmă cu puţin timp, băieţelul lor a rostit primele cuvinte, lucru de care cei doi s-au arătat extrem de entuziasmaţi. Betty Stoian petrece foarte mult timp cu cel mic, ocupându-se cu mare grijă de creşterea acestuia, motiv pentru care nu ratează niciun moment important din viaţa sa. 

Recent, Matthias a reuşit să bage o mică... "intrigă" între mama şi tatăl său. În timp ce mama sa îl filma, băieţelul îşi striga de nenumărate ori tatăl, însă în momentul în care fiica lui Florin Salam i-a cerut să strige "mamă", micuţul a continuat să repete acelaşi cuvânt, de parcă nu ar fi auzit-o. Acest lucru a stârnit imediat amuzamentul lui Betty Salam, dar şi râsetele admiratorilor, care o urmăresc pe reţelele de socializare.

Florin Salam şi Betty Stoian, duet de zile mari!

Florin Salam şi fiica sa au pregătit o mare surpriză pentru fani. Betty Stoian a mărturisit la "Răi da' buni" că pregătesc o piesă împreună, lucru care i-a încântat extrem de mult pe admiratorii lor.

"Pregătim piesa noastră. Facem piesă împreună! Deocamdată, doar el a înregistrat. Când îl prinzi, atunci trebuie să profiţi de el. Urmează să ajung şi eu, până trimit cuvintele la noi şi după aceea o pregătim. Sunt foarte bucuroasă.", a declarat fiica lui Florin Salam.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro