VIDEO / Veste bombă în lumea muzicii! Florin Salam şi fiica, duet de zile mari! "Facem piesă împreună"

+2 click pentru
galerie

VIDEO / Veste bombă în lumea muzicii! Florin Salam şi fiica, duet de zile mari! "Facem piesă împreună" © Instagram

Veste mare pentru toţi fanii lui Florin Salam! Artistul urmează să scoată un mare hit cu fiica lui. Betty Stoian a fost invitată în cadrul emisiunii "Răi da' buni", unde a făcut marele anunţ! 

După ce Karmen şi Adrian Minune ne-au luat prin surprindere cu hitul "Punjabi", o nouă veste loveşte lumea muzicii din România. Florin Salam şi fiica lui urmează să scoată o piesă împreună. Dar staţi aşa, nu este vorba despre orice melodie, ci despre o baladă!

"Este vorba despre noi în piesă"

După ce a vorbit despre viaţa de mămică, dar şi despre familie, Betty Stoian a făcut marele anunţ, în exclusivitate pentru emisiunea "Răi da' buni". Artista şi tatăl ei, Florin Salam au înregistrat deja o parte din ceea ce promite a fi hitul anului 2020.

"Pregătim piesa noastră. Facem piesă împreună! Deocamdată, doar el a înregistrat. Când îl prinzi, atunci trebuie să profiţi de el. Urmează să ajung şi eu, până trimit cuvintele la noi şi după aceea o pregătim. Sunt foarte bucuroasă.", a declarat artista. 

Puţini sunt cei care ştiu că frumoasa cântăreaţă şi Regele Manelelor trebuiau să colabereze de pe vremea de când Betty a debutat în lumea muzicii. La momentul acela nu s-a putut, artista fiind de părere că totul se întâmplă cu un scop în viaţă.

"Tatăl meu a aşteptat momentul aceasta de la prima piesă pe care am scos-o eu şi trebuia să fie cu mine în videoclip, să filmăm împreună. Din păcate nu s-a mai putut face asta. Nimic nu este întâmplător, toate vin la timpul lor. Şi acum e hitul. O să apară anul acesta, până în vară. Aşa sperăm.", a completat ea. 

Şi nu, nu este vorba despre o manea, aşa cum probabil v-aţi gândit toţi, ci despre o baladă. Chiar aşa! O baladă despre relaţia tată-fiică, cântată de fiecare în stilul caracteristic. 

"Este vorba despre noi în piesă, despre tată-fiică, o baladă. El va cânta în felul lui, pentru că aşa vreau, să rămână exact cum este el, iar eu, în genul meu. O să fie ceva foarte frumos.", susţine Betty Stoian. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro