VIDEO / Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față. Blondina a spus totul despre violențele și infidelitățile din căsnicia cu Alex Bodi

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față. Blondina a spus totul despre violențele și infidelitățile din căsnicia cu Alex Bodi © Instagram

Întreg showbiz-ul autohton a fost zguduit la aflarea veștii că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat. Acum, la scurt timp după ce amândoi s-au prezentat în fața notarului pentru a de despărți oficial, blondina a făcut primele declarații despre violența și infidelitatea din căsătoria cu fostul său soț.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus „adio” după un mariaj care a durat șase luni. Cei doi au trecut atât prin clipe plăcute, cât și prin unele mai puțin plăcute, momente pe care vedetele le-au ținut departe de ochii curioșilor. Situația s-a schimbat acum, după ce aceștia au divorțat, deoarece Bianca a făcut câteva mărturisiri șocante din căsătoria cu Alex Bodi.

Potrivit spuselor sale, motivul divorțului de fostul soț a fost faptul că Alex Bodi nu a reușit să se schimbe, așa cum i-a promis. Blondina susține că acesta a recunoscut singur că a fost violent și infidel.

„El a spus cu gura lui că nu are ce să îmi reproşeze mie. El a spus cu gura lui că a fost agresiv, că a fost infidel, că a încercat să se schimbe. Niciuna dintre astea nu i-au reuşit. Schimbarea nu i-a reușit. De asta am divorțat, pentru că schimbarea nu i-a reușit. Nu contest faptul că m-a iubit, nu contest faptul că am fost iubirea vieții lui, și el poate a fost iubirea vieții mele, dar totul este trecător”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro