VIDEO / Bianca Drăgușanu, declarații șocante din căsnicia cu Alex Bodi. „Nu e ok când tu eşti leşinată şi eu te filmez”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Bianca Drăgușanu, declarații șocante din căsnicia cu Alex Bodi. „Nu e ok când tu eşti leşinată şi eu te filmez” © Instagram

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră după divorțul de Alex Bodi. După ce au decis să urmeze drumuri separate în viață, spunându-și „adio” în fața notarului, frumoasa blondină a făcut câteva mărturisiri șocante din căsnicia cu fostul soț.

Chiar dacă păreau un cuplu fericit, fiind mereu pe prima pagină a tabloidelor și exprimându-și dragostea prin diverse cadouri sau ipostaze demne de îndrăgostiți, lucrurile nu au stat atât de roz între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

Potrivit spuselor sale, Alex Bodi nu i-a fost alături cum trebuie, atunci când a avut nevoie. Biancăi Drăgușanu nu concepe nici acum cum omul drag sufletului ei a filmat-o, în timp ce era leșinată, în loc să sune la salvare.

„Mi se pare foarte urât că am ajuns intr-un context, în care, cineva cu care locuieşti în aceeaşi casă, cu care ai o relaţie, să vină şi să te filmeze sau să spună lucruri despre tine, în contextul ăsta, atunci când tu trebuie să suni la salvare, să vadă dacă e bine. Nu e ok când tu eşti leşinată şi eu te filmez. (...) E problema mea ce am luat, ce am făcut, în ce context am făcut. Dar cum am ajuns eu într-un context în care omul cu care eu am trăit în aceeași casă și cu care mi-am dorit o familie şi eu am avut o relaţie, să mă filmeze în astfel de contexte. Nu am înţeles cum şi de ce. (...) Bine că s-a încheiat”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro