VIDEO / Brigitte a primit un semn halucinant, în timpul procesului de divorţ. "Nu am crezut niciodată, îmi tremura tot corpul"

+3 click pentru
galerie

Brigitte Năstase şi Ilie Năstase au divorţat © Sursă foto: Captură

Brigitte şi Ilie Năstase au divorţat în mod oficial, iar de acum înainte fiecare este liber să iubească pe cine vrea. Un lucru absolut halucinant s-a petrecut, însă, în timpul procesului de divorţ.

Într-un interviu acordat de Brigitte Năstase pentru "XNS", Brigitte Năstase a vorbit despre semnul care i s-a arătat chiar în momentul în care divorţa de Ilie Năstase. Certificatul de căsătorie pe numele celor doi a fost înregistrat cu numărul 777, exact numărul norocos al lui Brigitte. Bruneta a povestit în lacrimi despre acest lucru, coincidenţa făcând-o să trăiască sentimente delicate.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Brigitte Sfăt a pus detectivii pe urmele fostului iubit! "A fost un scandal foarte mare"

"În primul rând, nu m-am uitat unde este în sală Ilie pentru că nu m-am simţit foarte bine, îmi tremura corpul. Certificatul de căsătorie era numărul 777. Am văzut acum pe cererea de divorţ. Nu credeam niciodată, era numărul meu norocos. Nu am crezut niciodată şi în numele Lui Dumnezeu că eu voi face acest pas, dar nu am fost foarte bine. Nu are rost să mint. În sala de judecată nu l-am privit în ochi. Nu am discutat, doar la sfârşitul procesului. Ne-am luat la revedere şi fiecare cu viaţa lui şi asta este. Cred că el este foarte fericit pentru că a întâlnit o femeie mai bună decât mine", a spus Brigitte Năstase la "XNS".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro