VIDEO / Carmen de la Sălciua, mesaj pentru fani după ce a ajuns, de urgenţă, pe mâinile medicilor: "Starea mea de sănătate..."

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Carmen de la Sălciua, mesaj pentru fani după ce a ajuns, de urgenţă, pe mâinile medicilor: "Starea mea de sănătate..." © Captură Video Instagram

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România. De curând, artista le-a dat mari emoţii fanilor, atunci când a ajuns, de urgenţă, pe mâinile medicilor din cauza stării sale de sănătate. Vedeta a revenit cu un mesaj prin care le-a transmis fanilor care este starea ei de acum.

Numărându-se printre cele mai în vogă artiste, Carmen de la Sălciua este mai mereu prezentă la concerte. Acest lucru şi-a pus amprenta asupra sănătăţii sale, oboseala spunându-şi cuvântul. De curând, artista a trecut prin clipe grele, chiar înainte de susţinerea unui spectacol. Vedeta a solicitat prezența unei ambulanțe, după ce a avut o cădere de calciu. De asemenea, Carmen a suferit şi un atac de panică, drept pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit Antena Stars, un apropiat de-al vedetei a povestit că artista a început să se simtă rău atunci când se îndrepta spre eveniment. Din fericire, admiratorii lui Carmen de la Sălciua nu au motive serioase de îngrijorare, deoarece cântăreaţa le-a transmis pe contul său de Instagram că se simte mai bine. Vedeta le-a povestit fanilor că pentru a-şi reveni în formă are nevoie de multă odihnă şi că trebuie să urmeze o reţetă.

"Bună ziua la toată lumea! Vreau să fac acest filmuleţ în semn de recunoştinţă şi de mulţumire faţă de cei care îmi trimiteţi foarte multe mesaje pe reţelele de socializare. Starea mea de sănătate este una mai... bună. Doctorii mi-au prescris o reţetă alături de foarte multă odihnă", le-a transmis Carmen de la Sălciua fanilor pe reţeaua de socializare.

De asemenea, Carmen de la Sălciua şi-a cerut scuze public că nu a mai putut să participe la eveniment şi le-a urat sănătate tuturor, mulţumindu-le pentru mesajele primite.

"Îmi cer scuze că nu am putut ajunge la eveniment. Vreau să reprogramăm, dacă se poate, acest eveniment undeva prin toamnă sau atunci când vom fi disponibile ambele părţi. Doamne ajută la toată lumea şi multă sănătate! Vă mulţumesc încă o dată pentru tot!", a continuat artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro