VIDEO / Ce fac Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în carantină. „Băieții mei”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Ce fac Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în carantină. „Băieții mei” © Instagram

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Având în vedere perioada dificilă în care ne aflăm, cei doi au hotărât să rămână cât mai mult în casă pentru siguranța lor, cât și a celor dragi. Iată cum își petrec sexy impresara și celebrul antrenor timpul în carantină!

Ținând cont de succesul lor pe plan profesional, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au mereu agenda plină. Cu toate astea, cei doi reușesc să-și facă timp pentru cele mai importante persoane din viețile lor: copiii lor. Acum că au decis să stea în izolare, frumoasa impresară și soțul său la fel de celebru se bucură și mai mult de clipele petrecute cu cei dragi. Cum? Anamaria Prodan le-a împărtășit aceste momente și admiratorilor, iar aceștia au rămas impresionați.

De curând, Anamaria Prodan a postat pe contul său de Instagram un videoclip plin de emoție. În imagini, mezinul familiei și Laurențiu Reghecampf se distrează pe cinste împreună, jucând macao. Pe toată durata clipului video, toată familia are zâmbetul pe buze, iar râsetele nu contenesc să apară, dovadă că faimoasa impresară și celebrul antrenor sunt extrem de atașați de copii lor.

În dreptul clipului video, Anamaria Prodan a postat un mesaj la fel de emoționant. În același timp, vedeta le-a transmis fanilor un mesaj puternic: să stea acasă.

„😂😂😂😂😂🎉🎉🎉 #distracție #staiacasă @laurentiureghecampfjr #băiețiimei ❤️❤️❤️🙏”, a scris sexy impresara pe contul său de Instagram.

Admiratorii celebrului cuplu vor putea urmări mai multe imagini din carantină cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf duminică seară, la Antena Stars, în cadrul emisiunii „Prodanca și Reghe. Prețul succesului”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro