VIDEO / Cel mai nou cuplu din showbiz! Cum s-au cunoscut Cezar Ouatu şi iubita lui: "Fix de ziua mea Dumnezeu mi-a scos în cale acest cadou"

+3 click pentru
galerie

Cezar Ouatu © Instagram

Cezar Ouatu trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa lui. S-a îndrăgostit, iar de aproximativ trei luni are o relaţie frumoasă cu o tânără blondină, cunoscută în showbiz. Andreea Vilău a reuşit să îi fure inima artistului.

Citeşte şi - Cezar Ouatu, îndrăgostit lulea de noua sa iubită: "Sunt fericit şi împlinit, viitorul ne rezervă multe"

Cezat Ouatu a povestit în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars cum s-au cunoscut, dar, mai ales, cât de tare s-a schimbat viaţa lui de când trăieşte alături de Andreea Vilău, un cunoscut make-up artist. 

"Sunt în oraşul meu natal. Suntem într-o relaţie foarte frumoasă, ne iubim reciproc. Eu îmi asum acest lucru. Suntem îndrăgostiţi şi avem o poveste frumoasă de dragoste. (...) Ea este cunoscută pe zona de frumuseţe. Cred că orice femeie asumată... da, a fost o perioadă foarte frumoasă de cucerire, nu pot să vorbesc aşa. I-am cântat. Am învăţat-o să cânte la pian. Iar ea m-a învăţat să mă îngrijesc mai mult, începând de la a nu-mi mai roade unghiile, la cum să mă îmbrac. Am schimbat total stilul. (...) Fix de ziua mea Dumnezeu mi-a scos în cale acest cadou. Nu este nimic mai frumos în această lume decât să întâlneşti o persoană alături de care să te simţi în largul tău. Da, pe 18 februarie. (...) Mă văd mai departe decât când am avut o relaţie de ani buni, mai departe decât aş putea să îmi imaginez", a spus Cezar Ouatu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro