VIDEO / Cine e femeia ce l-a inspirat, de fapt, pe Dani Mocanu în maneaua de 40.000 de dolari

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Cine e femeia ce l-a inspirat, de fapt, pe Dani Mocanu în maneaua de 40.000 de dolari © captura foto

Dani Mocanu se află în plin scandal ce ar putea să-l facă pe cunoscut cântăreț să ajungă la pușcărie. Manelistul este acuzat pentru că videoclipul său conține imagini interzise, însă cântărețul face lumină și spune care a fost sursa de inspirație.

Dani Mocanu este implicat într-un nou dosar, de data aceasta unul în care nu s-ar fi așteptat niciodată. Aceasta a lansat o piesă cu videoclip anul trecut, însă titlul a fost unul diferit față de toate celelalte, iar cântărețul a fost reclamat pentru imaginile pe care le conține acesta. 

Cântărețul mărturisește că povestea clipului, cât și a ceea ce reprezintă această este inspirată din viața sa, însă mai nou s-a potrivit cu cea a prietenului său. ”Eu de-a lungul timpul am întâlnit o gramadă de femei rele în viața mea. M-am inspirat din viața mea. Eu cand din viața mea”, a spus cântărețul la Xtra Night Show. 

După ce a compus piesa, versurile s-au potrivit cu povestea prietenului său în care este implicată iubita acestuia, o tânără ce a participat la un show tv. 

”Eu aveam melodia terminată de 2 luni de zile. Auzind de la prieteni povestea lui Andy și cunoscându-l mai înainte, am zis ca haide să mă folosesc de povestea asta. 

Nu m-am gândit niciodată ca ar putea cineva să o considere o greașală, să o considere infracțiune. N-am avut intenția să deranjez pe nimeni”, a mai precizat cunoscutul manelist. 

Videoclipul și piesa buclucașă îi poate aduce acum manelistul o mare pedeaspsă, însă aceasta spune că a angajat cei mai buni avocați care să-l ajute să rezolve cazul. 

Se pare că până în acest moment, cântărețul a obținut zeci de mii de dolari de pe urma melodiei. „În data de 27 aprilie 2019, inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură și discriminare împotriva femeilor. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări și a generat venituri de aproximativ 34 000 USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului”, se arată în comunicatul oferit de Parachetul de la lângă Judecătoria Sectorului 1 București. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro