VIDEO / Dani Mocanu, despre dosarul de proxentism în care este cercetat: ”Eu îmi ceream banii”

+3 click pentru
galerie

Dani Mocanu, despre dosarul de proxentism în care este cercetat: ”Eu îmi ceream banii” © captura foto

Dani Mocanu este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, însă de-a lungul timpul aceasta a fost acuzat de mai multe ori, în momentul de față fiind cercetat pentru proxenetism. Cântărețul a spus tot adevărul despre dosarul în care implicat. 

Dani Mocanu a primit de-a lungul timpului atenția fanilor săi, iar piesele sale de pe Youtube fac într-un timp foarte scurt milioane de vizualizări. Ei bine, cunoscutul cântăreț este acuzat într-un dosar de proxentism. Invitat în platoul Xtra Night Show, Dani Mocanu a mărturisit care este adevărul în acest caz, desigur din punctul lui de vedere.

Deși tânărul este implicat în acest dosar, Dani Mocanu susține că la vârsta pe care o avea în urmă cu doar 2 ani, nu avea cum să dețină controlul unui grup de proxenetism.

”Nu știu cum un puști de 25 de ani poate sa conducă el ditamai rețeaua, să deții tu controlul mai ales prin strainante unde sunt atâția oameni cu putere[...] Astea sunt spuse de domnul procuror”, a spus Dani Mocanu.

Cântărețul mărturisește că sunt și dovezi în acest caz, dar acelea reprezintă realitatea pe care el o făcea, de fapt: a vrut să-și ceară banii pentru piesele pe care le-a făcut în vremea aceea.

”Sunt câteva indicii, înregistrari în care eu îmi ceream banii, banii mei pentru melodiile mele”, a precizat Dani Mocanu. 

În acest momente, dosarul în care cântărețul de manele este implicat nu este închis. Cântărețul așteaptă decizia finală: dacă va fi sau nu trimis în judecată. Până acum, a câștigat de 4 ori. 

”Nu s-a inchis, suntem în camera preliminara.În acest moment decide daca suntem trimiși în judecată sau nu. Deja s-a judecat de 4 ori și de 4 ori suntem în avantaj. Dumnezeu este de partea noastră” , a mai spus artistul la Xtra Night Show despre cazul de proxenetism în  care este cercetat.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro