VIDEO / Cine i-a pus "frână" Simonei Sensual: "M-a cerut!"

+3 click pentru
galerie

Simona Sensual © Arhiva

Simona Suhoi a renunţat la "numele de scena". Nu mai este... Sensual, dar nu numai numele a fost cel pe care l-a schimbat la ea. A renunţat la culoarea blond, şi-a aruncat din garderobă ţinutele sumare şi a luat calea bisericii. Veştile bune nu se termină aici. Fosta "Sensuală" a fost cerută în căsătorie, dar cine este cel lângă care îşi va petrece restul vieţii, rămâne un mister.

"Asta da, m-a cerut. Urmează (n.r. nunta). Măi, faptul că nu m-am căsătorit cu acte. Tot căsătorie e să locuieşti în aceeaşi casă", a spsu Simona Suhoi în cadrul emisiunii Agenţia VIP.

El este şi cel care i-a schimbat total viaţa şi a ajutat-o să se liniştească atât fizic cât şi sufleteşte.

"Nu mai cânt. Tot explic de vreo cinci, şase ani că nu mai cânt, nu mai am activitate în showbiz. Normal este să nu mai fiu "Sensual". Nu vreau să mai apar. (...) A fost un om în viaţa mea care mi-a zis 'frână'. Mi-a arătat o viaţă mult mai frumoasă şi mai liniştită lângă el. Relaţia a mers mai departe până într-un punct, am luat o pauză. Dar nu e problemă (n.r. o să o reia)", a mai declarat ea.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

T.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro