VIDEO / Claudia Pătrăşcanu, în tandreţuri cu un bărbat celebru. Cei doi au fost protagoniştii unui dans senzual

+5 click pentru
galerie

VIDEO / Claudia Pătrăşcanu, în tandreţuri cu un bărbat celebru. Cei doi au fost protagoniştii unui dans senzual © Instagram

Chiar dacă a trecut printr-o despărţire, Claudiei Pătrăşcanu pare să îi meargă din ce în ce mai bine pe toate planurile, inclusiv pe cel sentimental. De curând, frumoasa cântăreaţă şi-a arătat talentul în domeniul artistic, însă surpriză, nu în cel al muzicii! Cu mişcări de felină, artista a reuşit să încingă atmosferă, dansând senzual cu un bărbat la fel de celebru.

Claudia Pătrăşcanu este o femeie extrem de talentată şi în acelaşi timp conştientă de atuurile sale. Deşi de puţin timp vedeta a trecut printr-o perioadă mai grea, marcată de divorţ, acum cântăreaţa este mai mereu cu zâmbetul pe buze, molipsiunu-i pe toţi cu energia sa pozitivă. La fel s-a întâmplat şi de această dată, când artista i-a lăsat pe toţi cu gura căscată, ea şi un bărbat misterios fiind protagoniştii unui dans de senzaţie şi extrem de... provocator!

Partenerul de dans al Claudiei Pătrăşcanu a fost nimeni altul decât faimosul fotbalist Costin Gheorghe. Fratele Elenei Gheorghe s-a lăsat condus de mişcările cântăreţei, ea fiind cea care a preluat iniţiativa. Vedeta i-a lăsat mască pe toţi cei prezenţi, surprinşi de talentele sale de dansatoare. Momentul senzaţional s-a produs la Antena Stars, ambele vedete fiind invitate.

Claudia Pătrăşcanu este pusă pe schimbări

Invitată în urmă cu puţin timp la "Răi da' buni", Claudia Pătrăşcanu i-a încântat pe toţi cu vocea sa inconfundabilă. Vedeta a primit mai multe complimente pentru vestimentaţia sa, optând să poarte de această dată un costum alb, căruia i-a accesorizat o pălărie în aceeaşi nuanţă. Artista a ales să facă această schimbare la sfatul mamei ei, susţinând în acelaşi timp că lucrurile merg bine în viaţa ei.

"Nu neapărat. N-am vrut să mai port negru. Mi-a zis mama: dacă mai apari în negru, e treaba tristă. Trebuie să apari în alb de data asta", declarat Claudia Pătrăşcanu în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro