VIDEO / Codin Maticiuc a dezvăluit sexul bebeluşului şi numele pe care l-a ales! Este în culmea fericirii

+3 click pentru
galerie

Codin Maticiuc a dezvăluit sexul şi numele pe care l-a ales pentru bebeluş © captură video

În urmă cu două săptămâni, spynews.ro, cel mai tare site monden din România, a aflat în exclusivitate că cel mai râvnit burlac din ţară, Codin Maticiuc, va deveni tată. Astăzi, invitat în platoul emisiunii "Xtra Night Show", celebrul crai a vorbit pentru prima dată în public despre bebeluş şi a dezvăluit şi sexul şi numele ales!

Codin Maticiuc va deveni tată de fetiţă, în luna aprilie a acestui an!

"Şi ca să fie o dezvăluire aici în premieră, va fi fată! Se va naşte în aprilie. Astea-s emoţiile. Să fie sănătoasă. Eu mi-am dorit întotdeauna. Cred că dorinţa de a copilări o avem fiecare. Asta nu ar trebui să moară, ci s-o canalizăm în ce facem. Copilăria înseamnă şi creaţie, imaginaţie.", a mărturisit Codin Maticiuc, în platoul emisiunii "Xtra Night Show".

Într-o postare publică, în vara anului trecut, Codin Maticiuc a anunțat că a ales numele pe care îl vor purta copiii săi. Astăzi, a dezvăluit că şi-a păstrat dorinţa. Concret, pe fetiţă o va chema Smaranda. 

"Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii.", a precizat Codin Maticiuc. 

Codin Maticiuc şi-a dorit foarte mult să devină tată, iar Universul a complotat în favoarea lui. Nu în zadar se spune că ai grijă ce îţi doreşti că se poate îndeplini. În urmă cu doar câteva luni, Codin Maticiuc le arăta prietenilor virtuali o scrisoare publică către copilul lui. Nici prin minte nu-i trecea, că peste câteva luni, acea scrisoare ar putea să i-o citească faţă în faţă copilaşului său.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro