VIDEO / Culiţă Sterp, oprit de Poliţie? Artistul şi-a îngrijorat fanii. "Belele în miez de noapte"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Culiţă Sterp, oprit de Poliţie? Artistul şi-a îngrijorat fanii. "Belele în miez de noapte" © Instagram

Culiţă Sterp le-a dat motive de îngrijorare fanilor săi. De curând, artistul a postat un videoclip în care pare că are probleme cu Poliţia.

Culiţă Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din ţară. De aceea, nu e de mirare că are o viaţă foarte activă, fiind prezent la concerte, atât din România, cât şi peste hotare. Mereu pe drumuri şi mai puţin pe acasă cu cei dragi, cântăreţul îşi ţine admiratorii la curent cu tot ce se mai întâmplă în viaţa sa prin intermediul reţelelor sociale. La fel s-a întâmplat şi de această dată, când le-a povestit fanilor despre nişte probleme ce au avut loc în toiul nopţii.

Cântăreţul le-a arătat admiratorilor, printr-un clip video, maşina de Poliţie, el fiind parcat în spatele acesteia. Culiţă Sterp a făcut "haz de necaz", făcând o glumă pe seama faptului că, aşa cum a spus chiar el, a întâmpinat "belele în miez de noapte".

"Dacă vă întrebaţi ce e lumina roşie-albastră pe faţa mea, nu ţin cu Steaua. Aţi văzut? Adică n-am treabă cu Steaua, dar na, ca idee...", a spus Culiţă Sterp în cadrul unui videoclip postat pe contul său de Instagram.

Culiţă Sterp, mesaj emoţionant pentru Carmen de la Sălciua

De curând, Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua au plecat împreună în vacanţă, într-o locaţie de vis. Aflaţi în Charmey, Elveţia, cei doi şi-au bucurat fanii cu nişte fotografii superbe, în care se afişau într-un cadru demn de îndrăgostiţi. Pentru a le închide gura răutăcioşilor, cântăreţul i-a transmis brunetei şi o declaraţie frumoasă de iubire.

"Orice obstacol în dragoste, nu face altceva decât să o întărească!", a scris Culiţă Sterp în dreptul fotografiilor cu el şi Carmen de la Sălciua.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro