FOTO/ Culiță Sterp, surpriză din partea surorii sale. Ce cadou impresionant i-a făcut

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Culiță Sterp, surpriză din partea surorii sale. Ce cadou impresionant i-a făcut © arhiva

Culiță Sterp este mai tot timpul pe drumuri către concerte, însă mereu se întoarce acasă în sânul familiei, acolo unde este cel mai mic. Cântărețul se bucură de prezența celor dragi, însă uneori are mare și de mici surprize din partea apropiaților.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai râvniți artiși de muzică de petrecere de la noi, iar aceasta are zeci de evenimente pe an la care ia parte. Chiar dacă drumurile îl poartă prin toată țara, dar și în afara acesteia, mereu se întoarce acasă, acolo unde cei dragi îl așteaptă cu brațele deschise... dar și cu daruri de care tânărul este foarte încântat. 

Cântărețul a postat pe pagina sa un filmuleț din curtea în care a copilarit, iar imaginile îl surprind alături de sora sa care îl iubește foarte mult. Pentru că sunt foarte apropiați, Geta, sora sa nu e ezitat să-i cumpere acestuia o pereche de încălțăminte ce costă o sumă destul de mare, însă ce nu ar face pentru fratele său. Tânăra i-a făcut acestuia cadou perechea de încălțăminte, iar artistul s-a văzut foarte impresionat și uimit de darul primit, semn pentru care i-a mulțumit surorii, dar a și sărut-o pe obraz. 

Culiță Sterp are parte de multă iubire în viața lui. Lăsând la o parte iubirea fanilor pentru muzica sa, cântărețul se bucură de o familie foarte unită, dar și de o iubită ce are pentru el cele mai frumoase sentimente de iubire, Carmen de la Sălciua. Aceștia au divorțat în urmă cu ceva timp, dar se pare că destinul îi vrea tot împreună, dat fiind faptul că acum sunt deja un cuplu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro