VIDEO / Cum își revine Bianca Drăgușanu după divorțul de Alex Bodi. „Nu îmi este indiferentă situația”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Cum își revine Bianca Drăgușanu după divorțul de Alex Bodi. „Nu îmi este indiferentă situația” © Instagram

Între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare să nu mai fie cale de întoarcere. De curând, cei doi au ales să se despartă în fața notarului, veste care i-a întristat pe fani, formând unul dintre cele mai iubite cupluri din rândul vedetelor din România. Iată cum încearcă blondina să treacă peste divorțul de fostul soț!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat după o căsnicie de șase luni. Recent, frumoasa blondină a făcut mărturisire bombă, susținând faptul că înainte de a se căsători cu fostul soț, aceasta a semnat contract prenupțial. 

„Eu am semnat un contract prenupţial înainte să mă căsătoresc. El a decarat că partajul a constat într-un telefon pe care mi l-a luat şi acum l-a luat înapoi. A fost normal să mergem în vacanţe şi să îmi facă cadouri, dar tot ce am primit de la el, eu îmi permit şi singură. Poate că preţul pe care l-am plătit a fost mult prea mult. (...) Mă poţi face fericită cu o atitudine demnă”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Deși a fost un moment greu în viața ei, frumoasa blondină încearcă să treacă cât mai repede peste divorț, concentrându-se pe alte aspecte ale vieții sale. Potrivit spuselor sale, Bianca Drăgușanu se poate face și singură fericită, fără să aibă nevoie de un bărbat în viața ei. 

„Eu încerc să fiu bine. Nu îmi este indiferentă situaţia pentru că totuși mi-am pus speranțele şi bazele într-un om care m-a dezamăgit profund, dar voi trece şi peste asta, pentru că sunt o femeie puternică, căreia nu îi lipseşte nimic și care a fost mereu independentă. Eu nu am depins în viața mea de niciun bărbat. Eu nu am nevoie de un bărbat ca să fiu fericită. Eu mă pot face singură fericită”, a mai spus Bianca.

În continuare, vedeta a povestit că va pleca în vacanțe, în fiecare weekend. De asemenea, Bianca Drăgușanu a declarat că este fericită atâta timp cât familia ei este bine.

„Eu îmi permit să plec în vacanță și voi pleca în fiecare weekend. Weekend-ul ăsta deja mi-am planificat prima vacanță. În fiecare weekend voi fi plecată în vacanță, pe banii mei, că eu îmi permit. Și asta am făcut și până acum. Eu muncesc, am patru job-uri. Copilul meu este bine, familia mea este bine. De ce aș avea motive să fiu nefericită?”, a continuat blondina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro