VIDEO / Dani Mocanu, speriat de coronavirus! Ce se întâmplă cu concertele din străinătate. Artistul a apelat autoritățile

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Dani Mocanu, speriat de coronavirus! Ce se întâmplă cu concertele din străinătate. Artistul a apelat autoritățile © Instagram

Face și face și iar ajunge pe prima pagină a tabloidelor. Dani Mocanu nu se cumințește deloc! Artistul este speriat de coronavirus, așa că a ales să apeleze autoritățile, mai ales că are o mulțime de concerte de susținut în străinătate! 

Coronavirus a ajuns să-l panicheze și pe cel mai puternic artist de la noi din țară. Cum cine? Nimeni altul decât Dani Mocanu. Regele vizualizărilor se teme pentru viața lui și pentru cea a trupei, mai ales acum, când are de susținut o mulțime de concerte peste hotare. 

Și cum mereu este cu un pas înaintea tuturor, artistul s-a gândit la o modalitate numai bună pentru a afla ce se întâmplă în țările în care trebuie să cânte. Ce presă, ce știri.. Manelistul a ales să meargă pe mână sigură și a apelat direct autoritățile! 

Normal că nu s-a putut abține și s-a și filmat în timpul acestui gest. Mai apoi, a urcat videoclipul pe Tik Tok, acolo unde este urmărit de milioane de fani. 

"Bună seara. Mă scuzați dacă vă deranjez. Am și eu nevoie de o informație, vă rog din suflet. Suntem o trupă de artiști și sâmbătă avem un spectacol la Atena. Întrebarea mea este următoarea: La întoarcere, adică duminică, practic o zi stăm la Atena, am avea vreo problemă? Știu că cei care vin din Italia sau Germania sunt băgați în carantină. Cu cei din Grecia se procedează la fel?", a fost rugămintea lui Dani Mocanu, la adresa autorităților.

Răspunsul a fost unul la care artistul cu siguranța spera. La întoarcerea în țară, va fi obligat să urmeze procedurile specifice, însă acum, poate pleca liniștit! Așadar, Regele vizualizărilor are mână liberă la cântat! 

"Nu, toate persoanele sunt testate epidemiologic. În funcție de rezultatul testului, medicii din cadrul Direcției de Sănătate Publică hotărăsc. O să dați la intrarea în România o declarație pe propria răspundere cu zona din care ați venit și mai departe, ce vă spun medicii acolo. ", au răspuns autoritățile. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro