VIDEO / Delia s-a accidentat, în culise la „X Factor”. De vină a fost Mihai Bendeac!

+4 click pentru
galerie

Delia și Mihai Bendeac, în culise la „X Factor” © PR

Delia a pățit o „nepățită” în culise la „X Factor”, acolo unde s-a accidentat dintr-o joacă aparent inofensivă. Vinovatul, să zicem așa, a fost Mihai Bendeac, cu care Delia se hârjonește des și intens. Chiar atât de intens încât, iată, se lasă și cu durere!

Delia a postat pe rețelele de socializare un filmuleț care înfățișează accidentarea suferită în culisele emisiunii „X Factor”. Ca să treacă timpul, artista a transferat hârjonelile cu Mihai Bendeac din culisele „iUmor” și le-a adus la celebrul show de talente.

„Am reluat joaca noastră de copii de cinci ani de la iUmor, am continuat și aici, cu judo și alte nebunii. Și nu știu ce am vrut eu să fac, am sărit în cârca lui și m-a scăpat. M-a scăpat!​”, spune Delia, iar apoi vin și imaginile care să dovedească acest lucru.

Delia sare în cârca lui Mihai Bendeac, el încearcă să o țină și, la un moment, se „produce o extorsiune” și Delia pur și simplu se lasă pe spate și cade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aaaaaaaaauuuuuu!!!! @xfactor.romania

A post shared by Delia (@delia) on

Momentul nu este deloc unul frumos, vedeta lovindu-se cu capul de podea atât de tare încât s-a auzit o bubuitură de toate zilele!

Posibil simțindu-se vinovat, Mihai Bendeac s-a dus alături de Delia, care stătea pe jos în agonie, pentru a se asigura că nu era grav. Totuși, jurata „X Factor” a avut nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță.

Episodul a fost comentat de Horia Brenciu, care a mărturisit că astfel de jocuri există și între el și Delia. „Noi am mai încercat asta la Sala Palatului. După ce alergi și te arunci forța ta este mai mare pentru că intervine și inerția. Ții un picior în față, unul în spate. Dar Bendeac nu știe toate astea. De-asta ar trebui să rămânem la săritura pe mine”, a spus Horia Brenciu.

Care va fi reacția lui Mihai Bendeac în momentul accidentului și cum va încerca să-și ajute amica și colega după accident, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro