VIDEO / Detaliul neștiut despre Fuego! Ce meserie are la bază celebrul artist

+3 click pentru
galerie

Fuego este la bază lăcătuș mecanic © captură video

Toată lumea îl știe, toți îi fredonează melodiile, este unul dintre cei mai controversați artiști din România, dar nimeni nu știa ce meserie are la bază Fuego! Se pare că artistul s-a pregătit în cadrul școlii să devină lăcătuș mecanic. 

Deși muzica are un loc special în inima lui încă din primii ani de viață, interpretul turdean Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, a făcut public detaliul care a uimit toți telespectatorii români, pentru emisiunea ”Xtra Night Show”. La începutul interviului, interpretul a dat cărțile pe față referitor la calificarea pe care a dobândit-o în anii studiilor.

”Eu la bază sunt lăcătuș mecanic”, a spus Fuego pentru ”Xtra Night Show”. Chiar dacă are această calificare și pe baza documentelor s-ar putea angaja oricând, Fuego a declarat că nu s-ar descurca să lucreze ca lăcătuș mecanic. Artistul păstrează această meserie doar în acte, de dragul amintirilor. 

Paul Surugiu nu s-a putut bucura foarte mult de copilărie. S-a confruntat cu probleme financiare şi a fost nevoit să renunţe la multe lucruri pentru a putea trăi de pe o zi pe alta. Acum, se bucură de tot ceea ce are şi este mulţumit cu viaţa lui.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest