VIDEO / Drama Doiniţei Ioniţă! Finalista "X Factor" a fost obligată să cânte înainte de înmormântarea tatălui: "Ştiam că e acasă şi trebuia să fie îngropat"

+5 click pentru
galerie

Drama Doiniţei Ioniţă! Finalista "X Factor" a fost forţată să cânte înainte de înmormântarea tatălui: "Ştiam că e acasă şi trebuia să fie îngropat" © Instagram

Doiniţa Ioniţă este un nume reprezentativ atunci când ne amintim de perioada "X Factor". Cu toate că este mereu plină de energie şi cu zâmbetul pe buze, artista ascunde o poveste de familie tragică! 

Doiniţa Ioniţă a ajuns până în finala concursului "X Factor" în anul 2018, performând cu o voce de zile mari. Cu toate că din acea perioadă frumoasa artista era o fire jovială, aşa cum este şi acum de altfel, Dodo a trecut printr-o suferinţă cumplită. Invitată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, Doiniţa a vorbit despre perioada grea pe care a trăit-o în copilărie.

"Eu trebuia să cânt şi ştiam că tata e acasă şi trebuia să fie îngropat"

A avut dintotdeauna o familie modestă, iar tatăl a fost nevoit să plece la muncă în străinătate pentru a asigura un trai decent. Bărbatul lucra pe şantier, acolo unde a făcut infarct şi a lăsat în urmă o familie plină de datorii şi suferinţă. 

„Tata a plecat în străinătate când aveam 10 ani şi se întorcea de Sărbători. Tata nu mai este în viaţă de 3 ani şi asta mă sensibilează de fiecare dată când vorbesc. Mama mi-a fost aproape de fiecare dată. S-a stins în străinătate, el lucra pe un şantier şi a făcut infarct.”, susţine Doiniţa Ioniţă.

Şi cum nu aveau bani în perioada respectivă, Doiniţa şi mama ei s-au chinuit foarte mult pentru a reuşi să aducă trupul tatălui în ţară pentru a fi înmormântat. Mai multe persoane au auzit de situaţia familiei şi au decis să-i ajute, demarând o strângere de fonduri. 

„A durat foarte mult timp ca să îl aducem de acolo, pentru că noi nu aveam bani deloc şi s-a făcut o strângere de fonduri ca avem cum să îl aducem în România.” a completat ea. 

Şi cum durerea nu vine de una singură, situaţia în care se afla Doiniţa era de nedescris. Artista era în plină lansare şi trebuia să lucreze la un proiect important din cariera ei. Dodo era nevoită să danseze şi să cânte, în timp ce tatăl ei era acasă şi trebuia să fie îngropat. Durerea nu a trecut, Doiniţa povestind totul printre lacrimi. 

„În acea perioadă, eu eram pe o rampă de lansare, pentru că dădusem de un manager şi aranjase o întreagă echipă de filmare. Eu trebuia să lucrez la un proiect şi când tatăl meu era în drum spre România, din Franţa, eu eram la Bucureşti şi cântam. Nu am ştiut cum să mă împart, pentru că eu trebuia să cânt şi să dansez la videoclip şi pe de altă parte ştiam că tata e acasă şi trebuia să fie îngropat.” a declarat finalista "X Factor", cu ochii în lacrimi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro