VIDEO / Ea este cea mai mare fană a Gabrielei Cristea. Imagini de senzaţie

+3 click pentru
galerie

Victoria, fana mamei ei când aceasta este la televizor © Instagram

Ea este cea mai mare fană a Gabrielei Cristea. O iubeşte, îi este alături mereu şi o urmăreşte cu toată dragostea. V-aţi dat seama despre cine vorbim?

Ei bine, da, vorbim chiar de micuţa Bella Victoria Margot, fetiţa frumoasei prezentatoare. Micuţa stă împreună cu tatăl său în fiecare seară în care mama ei este la televizor, iar Tavi Clonda, ca un soţ ce îi respectă munca soţiei sale, o urmăreşte. Şi nu singur, ci cu Victoria.

Chiar dacă este mică, Victoria conştientizează că mama ei este la televizor, iar reacţia ei este una de-a dreptul fenomenală. Se bucură şi gângureşte către tatăl ei, în semn că ştie că mama ei este pe sticlă. Tavi Clonda este mândru cum nu se poate, asfel că a filmat-o imediat momentul şi l-a postat pe reţelele sociale.

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.

Așadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului - Te iubesc de nu te vezi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro