VIDEO EXCLUSIV! SCANDAL ÎN PARCARE CU BIANCA ȘI BODI! Bianca se ruga de Bodi să meargă cu el acasă! 

EXCLUSIV! SCANDAL ÎN PARCARE CU BIANCA ȘI BODI! Bianca se ruga de Bodi să meargă cu el acasă! © Instagram

EXCLUSIV! Avem primele imagini cu scandalul dintre Bianca și Bodi. Blondina se ruga de afacerist să meargă cu el acasă, în parcarea unui mall! 

Scandalul dintre Bianca și Bodi continuă să zguduie showbiz-ul românesc! În exclusivitate pentru Spynews.ro, afaceristul a oferit primele imagini în care blondina îl implora să meargă cu el acasă! 

”Du-te acasă, tu psihopato!”

Din câte se vede și în imagini, fosta asistentă tv refuză să se dea jos din mașina lui Bodi, de teamă ca afaceristul să nu spună pe post lucruri care i-ar putea afecta imaginea.

”Nu vreau să o iau nicăieri, pentru că nu are cuvânt! Te rog frumos să ieși din mașină! Bianca, ieși afară din mașină, nu mai fă statusuri fake! Ieși tu afară din mașină, tu Bianca! Ce dracu, am ajuns să ne țigănim? Care vine acasă și care nu? Du-te acasă, tu psihopato! Că nu ai cuvânt. Ești o nesimțită! Ai văzut cât te ține cuvântul!”, au fost cuvintele lui Bodi, în timp ce Bianca se filma în mașina lui și refuza să se dea jos. 

La un moment dat, blondina s-a dat jos din mașină și a început să strige la fostul soț că vrea să meargă cu el acasă și că îi este dor de el, însă răspunsul lui Bodi a rămas același: ”Nu vreau să vii cu mine acasă! Nu ai ce căuta cu mine acasă! Tu nu îți ții cuvântul! Numai te folosești, tu! Asta-i valoarea ta! Tu trebuia să fii normală!”.

”Te folosești de mine, femeie!”

Nici după ce Bodi s-a urcat în mașină scandalul nu s-a oprit. Blondina a venit lângă geamul autoturismului, cu o voce calmă și l-a întrebat pe fostul soț ce o să spună la televizor. Bodi nu a tăcut și a continuat ”lupta” cu cea care a scos ce-i mai rău din el!

”Ce o să se întâmple la televizor.. Aia e grija ta! Te-ai folosit! Nu am făcut nicio alegere! Nu ai ce să cauți cu mine acasă! Te folosești de mine, femeie! Vrei să te folosești, asta e scopul tău!”, striga Bodi către Bianca.

În tot acest timp, blondina încerca să-l liniștească, spunându-i că se hrănește din energia lui și că vrea să meargă acasă cu el. Din nefericire, socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg!  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro