VIDEO / EXCLUSIV / Secretul lui Nasrin de la Star Matinal pentru o siluetă de invidiat, chiar și în plină pandemie de coronavirus. ”E o regulă de aur”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / EXCLUSIV / Secretul lui Nasrin de la Star Matinal pentru o siluetă de invidiat, chiar și în plină pandemie de coronavirus. ”E o regulă de aur” © instagram

Nasrin este una dintre cele mai apreciate vedete de la Antena Stars, însă prezentatoarea deține un mare secret atunci când vine vorba despre silueta sa. Chiar și în plină pandemie de coronavirus, colega lui Dima Trofim de la Star Matinal se menține în formă și în exlusivitate pentru SpyNews.ro mărturisește cum are grijă de corpul său. 

Nasrin, prezentatoarea de la Antena Stars, atrage în fiecare dimineață privirile datorită frumuseții sale, dar și corpului de invidiat. Tânăra este pasionată de sport și are mare grijă la felul în care arată, însă pandemia de coronavirus i-a creat și ei, ca oricărei persoane, mai multe probleme în toată această perioadă.

Deoarece sălile de gimnastică sunt închise în aceast moment, Nasrin a fost nevoită să se antreneze acasă, însă are un mare secret pe care a ținut să-l dezvăluie în exclusivite pentru SpyNews.ro.

”Încerc să nu neglijez sportul, nu fac cât ar trebui, dar m-am mobilizat și de 2-3 ori pe săptămână mă antrenez cu ajutorul antrenorului meu, care îmi trimite exercițiile online.”, a spus ea! 

Colega lui Dima Trofim de la Star Matinal niciodată nu sare peste micul dejun, iar acest lucru este foarte important pentru ea! Vedeta nu are un programat stabilit în care să facă sport, dar încearcă foarte mult să-și găsească echilibru mai ales în această perioadă de izolare. 

”Nu am un program bine definit, dar încerc să mentin un echilibru cât pot de mult. Mai ales in perioada aceasta, când suntem cu toții tentați să dăm buzna în frigidere. Niciodată nu sar peste micul dejun, e regula de aur, dintotdeauna.”, a  mai adăugat Nasrin în exclusivitate pentru SpyNews.ro

Bruneta de la Antena Stars nu ține diete și își face de fiecare dată toate poftele culinare, însă nu exagerează.

”Sunt fan apă plată, e singura bautură de care sunt dependentă. În restul zilei, mănanc ce am poftă, nu abuzez, însă.”, a mai spus ea.

Mai tot timpul pe pagina sa de socializare, Nasrin apare în ipostaze care mai de care mai spectaculoase în care își prezintă corpul foarte bine lucrat. Pentru acest lucru, prezentatoarea este răsplătită zilnic cu sute de like-uri, dar și foarte multe comentarii. 

Nasrin poate fi urmărită alături de Dima Trofim în noua formulă de miercuri până duminică de la ora 10:00 pe Antena Stars.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro