VIDEO / Floricica Dansatoarea, dans pe balans cu masca de protecţie pe faţă! "A venit ăla, CORONAVINUL din China"

+2 click pentru
galerie

VIDEO / Floricica Dansatoarea, dans pe balans cu masca de protecţie pe faţă! "A venit ălă, CORONAVINUL din China" © Facebook

Ţara arde şi baba se piaptănă! Pe acest principiu merge şi Floricica Dansatoarea, care a ales să sfideze epidemia cu care se confruntă întreg globul în momentul de faţă, făcând un dans de zile mari pentru coronavirus!

"Dansez pentru coronavirus"

Floricica Dansatoarea este o apariţie inedită de fiecare dată, iar asta nu contestă nimeni. Suntem în plină epidemie de coronavirus, din ce în ce mai mulţi oameni sunt infectaţi, iar bilanţul negru al deceselor creşte considerabil de la o zi la alta, însă, pentru Floricica, toate aceste lucruri sunt mai puţin importante.

A ales să facă un live pe pagina personală de Facebook, acolo unde a transmis, în stilul caracteristic, mai multe mesaje de susţinere poporului român. Cu toate acestea, Floricica a cam scâlcit numele virusului ucigaş şi în loc de coronavirus a spus CORONAVINUL. 

"A venit coronavirus! O să fim vai de capul nostru, o să murim. Ferească Dumnezeu! Dumnezeu să ne apere ţara. Dumnezeu să aibă milă şi îndurare de noi.. că a venit ălă, CORONAVINUL, din China! Ce-o să facem? Vai de capul nostru, păcatele noastre. Floricica Dansatoarea vă spune sincer, duceţi-vă la psihatrie ca să scăpaţi de coronavirus, că ne-a înnebunit lumea.", a zis ea. 

Şi cum o ştim o fire puternică şi neînfricată, Flori a noastră nu se teme nicio secundă de virusul ucigaş, lăsând totul în voia lui Dumnezeu, potrivit spuselor ei. 

"Mie nu mi-e frică de coronavirus! Ce-o vrea Dumnezeu, pupa-i-aş tălpile şi mâinile, că ne-a înnebunit. A zis să facem şi noi acolo aşa ce o fi. Am băgat şi eu un live, să văd şi eu cu coronavirus. Dumnezeu, la ăla care fuge de coronavirus, să-nnebunesc, ălă o să aibă. Care nu fuge şi merge înainte cu Dumenzeu, nu o să aibă. Ce ţi-e scris, aşa o duci în viaţă!", a continuat în live. 

Finalul a fost unul apoteotic, deoarece Floricica a ales să danseze pentru coronavirus! Exact cum auziţi. A dat drumul tare la manele şi a început să-şi mişte corpul şi şoldurile într-un mare stil. Dă-i, Floricio, dă-i! 

"Floricica Dansatoarea o să vă facă şi vouă un dans, că mi-au venit crizele. Hai să mergem cu coronavirus înainte şi hai să fie pace şi dans şi distracţie. Viaţa e înainte. Dansez pentru coronavirus. Înainte cu ţara noastră!", a zis în încheiere. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro