VIDEO / Florin Salam, speriat că va rămâne șomer din cauza coronavirusului! "Panica asta e de pomană, să ne strice combinațiile"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Florin Salam, speriat că va rămâne șomer din cauza coronavirusului! "Panica asta e de pomană, să ne strice combinațiile" © Instagram

În plină epidemie de coronavirus, Florin Salam este mai calm ca niciodată. Regele Manelelor a postat un filmuleț din zona roșie a Germaniei, prin care a încercat să calmeze poporul panicat de acasă! 

Nu există nimic care să-l sperie pe Florin Salam. Nici măcar epidemia cu virusul ucigaș din China. Regelele Manelelor este mai calm ca niciodată și sfidează situația cu care se confruntă întreaga lume în momentul de față. 

Și cum altfel, dacă nu printr-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Manelistul stă lejer, la țigară și le vorbește internauților, din Germania, Frankfurt sau așa zisa "Românie de lux". 

Florin Salam este de părere că lumea este mult prea panicată fără niciun motiv, considerând că virusul ucigaș din China este doar o "manevră" care vrea să-i strice cântările.  

"Salutăm toată familia de acasă, toți prietenii. V-am obișnuit cu câte o filmare în fiecare zi, măcar una, ca să nu zic două. Suntem în Germania, în câteva ore mergem la concert, în Frankfurt aici, la România de lux, vă așteptăm în număr cât mai mare. Chiar dacă se vorbește despre coronavirus, nu trebuie să luați în seamă, frații mei, nu că aș învăța eu pe cineva, dar panica asta e cam de pomană așa, să ne strice nouă combinațiile, să nu mai putem lucra.", susține manelistul. 

De asemenea, își îndeamnă fanii la mai multă "caterincă", fiind deranjat că internauții nu se amuză la glumele lui. În încheiere, Regele a lansat o invitație la concertele pe care le va susține, tuturor celor care sunt gata să se distreze și să se unduiască pe șlagărele momentului! 

"Noi vrem să facem caterincă când e coronavirus și toată lumea stă panicată. Nouă nu ne place să stăm panicați, zic și eu. Dacă voi nici caterinca asta nu o luați în glumă, dar dacă vorbesc serios.. încotro o luăm? Mă așteptam să râdeți cu mine, frații mei. Ar trebui să fiți mai caterincoși așa.", a continuat el. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro