VIDEO & FOTO / Imagini de senzaţie! Adrian Minune i-a fost naş propriului frate. Ce ţinută deocheată a purtat Carmen

+4 click pentru
galerie

Adrian Minune, naş la nunta propriului frate © Foto: Instagram

Când Adi Minune este naş, petrecerea n-are cum să iasă altfel decât spectaculos! Peste 600 de invitaţi, pregatiri care mai de care, ţinute fastuoase...ce mai, luxul şi opulenţa au fost la ele acasă.

O petrecere de zile mari unde naşul a fost chiar Adrian Minune! Şi ce mai nuntă, ce mai invitaţi, dar mai ales ce miri. Şi să nu vă gândiţi că Adrian a ales să fie părinte spiritual doar dintr-o simplă prietenie. De această dată, totul a fost diferit! Nu degeaba se spune că naşii sunt singura familie pe care ţi-o alegi, numai că naşii şi cu finii erau deja neamuri, iar emoţiile au fost şi mai mari. Şi pentru că toată lumea se cunoştea cu toată lumea, dedicaţiile s-au auzit non stop, iar milioanele au fost cele care au ţinut loc de şerveţele, potrivit Antena Stars.

Adrian Minune a dorit să fie el cel care îşi cunună fratele, iar la nuntă au fost peste 600 de invitaţi. Şi pentru că distracţia a fost mare şi cheltuiala a fost una de ordinul zecilor de mii de euro. Ne putem da seama, din start, dacă stăm să analizăm cele două ţinute pe care Karmen, în calitate de naşă mică, le-a purtat. Amândouă au fost  strălucitoare, dar şi foarte sexi. La fel de bine îmbrăcat a fost şi Adrian Minune Junior, care a întreţinut atmosfera la maximum! 

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Fără număr, fără număr! Cât de uşor se strâng banii în mâna lui Adrian Minune!

Însă... rolul principal l-a avut naşa mare. Soţia lui Adrian Minune a strălucit şi la propriu, dar şi la figurat. Aproape că i-a făcut concurenţă miresei care a purtat o rochie spectaculoasă. Dar... După ce fiecare şi-a etalat ţinutele, dar şi milioanele.... Marea distracţie s-a mutat într-unul dintre cele mai luxoase restaurante unde totul a fost pregătit ca la carte de naşul mare. Nu... Nu suntem în filmul "Naşul", dar în schimb, avem imagini exclusive cu Adrian Minune, soţia, dar şi fratele şi mireasa  lui pe ringul de dans. Ei au fost cei care au dat startul distracţiei cu un moment cât se poate de emoţionant.

Cei care au fost prezenţi la evenimentul de milioane au avut parte de o primire spectaculoasă. De o astfel de primire a avut parte şi Fane Vancică şi frumoasa lui soţie, Maria. Iar în luxosul resturant unde petrecerea a avut loc, cei doi au fost aşezaţi la loc de cinste. Şi cum Adrian Minune s-a ocupat de toate...nu puteau lipsi colegii lui de breaslă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro