VIDEO / Gabi Enache este bun de plată! Divorțul de soția lui s-a încheiat, iar magistrații au luat decizia

+3 click pentru
galerie

Gabi Enache şi Mădălina © arhivă

Mădălina a divorţat în sfârşit de Gabi Enache, iar acum a pus mâna pe juniorul unui milionar. Priviți cum o răsfaţă iubitul ei, dar şi câţi bani trebuie să scoată din bani fostul ei soţ.

Lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru Mădălina Enache! În urmă cu doar câteva săptămâni, blondina a primit vestea mult așteptată de la magistrații Tribunalului București. Judecătorii au decis să respingă apelul pe care Gabi Enache l-a depus şi l-au obligat pe fotbalist să plătească suma de 2.328 de lei. Banii care reprezintă cheltuielile de judecată. Mai mult decât atât, după ce s-a judecat aproape doi ani pentru a reveni la numele pe care-l avea înainte de căsătorie, fosta soţie a sportivului a pus mâna pe juniorul unui milionar, potrivit Antena Stars

Mădălina, fostă Enache, ar fi  fermecată de tânăr, care a trata-o ca pe o prințesă. Aceasta a postat pe contul ei un buchet imens de trandafiri roşii şi albi  pe care l-a primit de la tânărul în brațele căruia se pare că și-a găsit liniștea sufletească. Cei doi porumbei au fost plecaţi şi într-o vacanţă romantică în Roma, parcă se sorbeau din priviri, iar dragostea plutea în aer.

Gabi şi Mădălina Enache s-au căstorit în 2014, după doi ani de relaţie. Nunta a avut loc în Deva, iar naşi le-au fost Nicoleta și Ioan Niculae, patronul lui Enache care, la vremea aceea juca la Astra Giurgiu. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest