VIDEO / Petrecere mare în familia lui Gabi Enache! Este uimitor cine a lipsit de la eveniment

+3 click pentru
galerie

Petrecere mare în familia lui Gabi Enache © arhivă

Soţia lui Gabi Enache şi-a sărbătorit fetiţa! Micuţa pe care o are din prima relaţie a împlinit 10 ani, iar mămica i-a chemat prietenii apropiaţi şi i-a organizat o zi de naştere pe care nu o va uita prea curând. Cineva foarte important însă, a lipsit de la eveniment. 

Chiar dacă Gabi Enache nu a fost lângă Lena într-o zi aşa importantă, asta nu schimbă nimic în relaţia lor. "Relaţia mea cu Gabi este sudată foarte bine, suntem mai fericiţi, dar nu Edan a fost cel care ne-a unit. Ceea ce simţim unul pentru celalalt.. astaa ne-a unit. Am un sprijn foarte mare în el, este un tătic extraordinar în ciuda celor spuse de alte persoane ..chiar se implică. Când este acasă sunt relaxată.", a declarat Lena pentru Antena Stars. 

Petrecerea a fost una cu tematică. Mai este puţin până vine Halloween-ul, aşa că Lena a ales să îi facă petrecerea cu această tematică. A decorat totul cu baloane negre şi galbene, până şi dulciurile au fost în ton cu tematica: bomboane învelite în forma de ochi, dar şi multe alte delicatese făcute în ornamente stranii. Atât Sofia, cât şi Lena au purtat un tricou alb şi o pereche de pantaloni negri. Micuţa a avut pe cap o bentiţă sub formă de paianjen, iar soţia lui Gabi Enache o pălărie neagră."Îmi doresc să nu mai niciodată o notă mică!", a strigat tare şi răspicat micuţa Sofia, când a suflat în lumânările de pe tort. 

Gabi Enache şi Lena s-au cunoscut pe Facebook, iar fotbalistul a fost cel care a făcut primul pas, deşi era însurat cu Mădălina. La început, în mare secret, cei doi au decis să bea o cafea împreună, să vadă cum se pot consola reciproc. Iar de la tatonări, la câteva zâmbete și, evident, atingeri întâmplătoare, chicoteli și clipit din genul, ei și-au dat seama că sunt suflete pereche.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro